Kuva: AOP

Daniel Radcliffe poseerasi kumppaninsa kanssa punaisella matolla - harvinainen yhteiskuva julki

20.03.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Radcliffe ja Erin Darke poseerasivat yhdessä The Lost City -elokuvan ensi-illassa.

Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe, 32, ja hänen kumppaninsa Erin Darke, 37, eivät kovinkaan usein esiinny julkisuudessa yhdessä. Muutama päivä sitten kaksikko kuitenkin poseerasi valokuvaajille iloisina The Lost City -elokuvan, jota Radcliffe tähdittää, ensi-illassa.

Yksi tilaisuudessa otetuista kuvista julkaistiin myös Radcliffen suositulla Instagram-fanisivustolla, jolla on yli 3,8 miljoonaa seuraajaa. Löydät kuvan jutun lopusta.

Today With Hoda and Jenna -ohjelman haastattelussa, joka nähtiin ensi-illan jälkeen, Radcliffe kertoi, että hän ja Darke ovat olleet yhdessä noin 10 vuotta.

- Olemme pitäneet onnellisesti yhtä jo lähes 10 vuotta. Hän on mahtava, Radcliffe sanoi. 

Darke tunnetaan muun muassa Good Girls Revolt -sarjasta. Vuonna 2014 Radcliffe kertoi People-julkaisulle, että muistaa suhteen alkuajat. 

- Ne ovat sellaisia hetkiä kun tajuat heti, että pidän tästä ihmisestä. Meillä oli heti yhteys ja meidän oli helppo puhua toisillemme. 

Näet kuvan pariskunnasta The Lost City -ensi-illasta alta. Jos julkaisu ei näy, katso se täältä. 

The Lost City kertoo romanttisia teoksia tekevästä kirjailijasta, joka päätyy kirjakiertueelle hänen kansimallinsa kanssa. Lopulta kaksikko kidnapataan miljardöörin toimesta, joka haluaa löytää salaisen kaupungin kirjailijan tekemän teoksen avulla.

Elokuvaa tähdittävät Radcliffen lisäksi muun muassa Sandra Bullock, Channing Tatum, Da'Vine Joy Randolph sekä Brad Pitt.

Lue myös: Harry Potter -tähti Daniel Radcliffesta Marvel-supersankari? Näyttelijä kommentoi huhuja

Lue myös: Daniel Radcliffe ei halua palata Harry Potterin rooliin - 'Tätä ette haluaisi kuulla'

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat