Kuva: All Over Press

Daniel Radcliffe ei halua palata Harry Potterin rooliin - 'Tätä ette haluaisi kuulla'

18.03.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Harry Potter -tähti kertoo, miksei häntä tulla näkemään Tylypahkassa ainakaan lähiaikoina.

Niille, jotka odottivat näkevänsä alkuperäisen Harry Potter -näyttelijän valkokankaalla, on luvassa pettymys.

Harry Potter -elokuvista tunnetuksi noussut näyttelijä Daniel Radcliffe, 32, ei aio palata enää Harry Potterin rooliin uusimmassa Harry Potter ja kirottu lapsi -elokuvasovituksessa. Hän kertoo päätöksestään The New York Times -julkaisun haastattelussa.

The Timesin mukaan ohjaaja Chris Columbus, 63, on toivonut saavansa Radcliffen mukaan uusimpaan elokuvaan.

- Tämä ei ole sellainen vastaus, minkä kukaan haluaisi kuulla, mutta en voisi vain palata ja nauttia siitä, sillä se ei ole osa jokapäiväistä elämääni enää, Radcliffe kertoo haastattelussa.

- Olen päässyt pisteeseen, jossa minusta tuntuu, että olen päässyt ulos Potterin roolista ja olen tyytyväinen siihen, missä pisteessä olen nyt. Rooliin palaaminen olisi suuri muutos elämääni, hän jatkaa.

Hän antaa kuitenkin pienen toivonpilkahduksen faneilleen.

- En koskaan sano ei koskaan. Star Warsin tekijöillä meni 30-40 vuotta, ennen kuin he palasivat. Minulla aikaa on mennyt vasta kymmenen vuotta. Rooli ei ole sitä, mistä olisin tällä hetkellä erityisen kiinnostunut, Radcliffe pohtii.

Harry Potter -elokuvien näyttelijäkaarti palasi kuitenkin hiljattain yhteen HBO Max -suoratoistopalvelussa esitettävän Harry Potter Reunion -ohjelman parissa. Radcliffe, Emma Watson, 31, Rupert Grint, 33, ja monet muut Rohkelikon jäsenet kokoontuivat muistelemaan Harry Potterin 20-vuotista taivalta.

Vaikka Radcliffea ei tulla näkemään ainakaan lähiaikoina velhopojan roolissa, hänet voi nähdä pian kuitenkin valkokankaalla. Näyttelijä tähdittää nimittäin tulevaa Weird: Al Yankovic Story -elokuvaa. Radcliffe näyttelee elokuvassa muusikko Al Yankovicia, eli Weird Alia.

Lue myös: Robert Pattinson paljastaa, että hänen Harry Potter - ja Twilight-hahmojaan yhdistää yksi asia

Lue myös: Seuraava Harry Potter -paluu 20 vuoden päästä? Emma Watson olisi mukana

Lue myös: Harry Potter -paluusta bongattiin toinenkin editointimoka - nyt virheet on kuitenkin korjattu

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat