Kuva: AOP

Hämmentävä Oscar-soppa jatkuu - West Side Story -tähti sai sittenkin kutsun gaalaan

23.03.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Rachel Zeglerin paljastus kutsun saamattomuudesta herätti aiemmin ihmetystä.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Viime vuonna julkaistun West Side Story -musikaalielokuvan tähti Rachel Zegler, 20, on sittenkin saanut kutsun Oscar-gaalaan. Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, että elokuvan naispääosan esittäjää ei ollut kutsuttu gaalaan, vaan hän oli aikeissa katsoa gaalaa kotisohvalta käsin. Nyt Deadline ja The Hollywood Reporter tietävät vahvistaa, että Zegler on saanut kutsun.

Julkaisujen mukaan Zegler olisi kiinnitetty jakamaan palkinto sunnuntain Oscar-gaalassa. Nainen on tällä hetkellä Lontoossa kuvaamassa Lumikin live action -elokuvaversiota. Elokuvan tuotantoaikatauluihin on tehty muutoksia, jotta Zegler pääsee osallistumaan Oscar-gaalaan.

Steven Spielbergin ohjaama West Side Story on ehdolla seitsemän Oscar-palkinnon saajaksi. Tästä syystä monet yllättyivät, kun Zegler kertoi, ettei häntä ollut kutsuttu. Zegler ei tosin ole henkilökohtaisesti ehdolla. The Hollywood Reporter huomauttaa, että gaalan järjestäjillä ei ole tällöin velvoitetta antaa näyttelijälle kutsua. Kullekin elokuvastudiolle annetaan tietty lippukiintiö, ja monet olettivat, että Disney olisi antanut yhden kutsuistaan ehdokkaana olevan elokuvansa päätähdelle. West Side Story on ehdolla muun muassa parhaan elokuvan kategoriassa.

Rachel Zegler kertoi Instagram-päivityksensä kommenteissa sunnuntaina, että ei ollut saanut kutsua Oscar-gaalaan.

”Kannustan elokuvaa sohvaltani ja aion olla ylpeä siitä työstä, minkä eteen näimme paljon vaivaa kolme vuotta sitten”, Zegler kirjoitti.

Oscar-gaala järjestetään Los Angelesissa sunnuntaina 27. päivä maaliskuuta.

Lue myös: West Side Story -tähteä ei kutsuttu Oscar-gaalaan - "Kannustan elokuvaa sohvaltani"

Lue myös: Lumikin näyttelijä on valittu - katso kuka nousee ikonisen satuhahmon saappaisiin live action -elokuvassa

Lähteet: The Hollywood Reporter, Deadline

Kilpailut

Uusimmat