Kuva: AOP

Pete Davidsonin ja Kim Kardashianin suhde kukoistaa - 'Hän tulee vielä odottamaan Davidsonin lasta'

24.03.2022 23:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Erityisesti koomikko Pete Davidsonin äiti innostui fanien hehkutuksesta.

Koomikko Pete Davidsonin, 28, äiti on näyttäytynyt Instagramissa tukemassa koomikon ja tämän puolison, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, romanssia.

Eräs kommentoija kommentoi paparazzi-kuvaa, jossa rakastavaiset ajelevat pitkin Los Angelesia.

"Hän tulee vielä odottamaan Davidsonin lasta vuoden loppuun mennessä", kommentoija kirjoittaa samalla ihastellen, kuinka pariskunta pitää hyvää huolta parisuhteestaan.

Davidsonin äiti, Amy Water Davidson, 52, ei malttanut olla vastaamatta.

"Yayyyy!", hän kirjoitti vastaukseksi kommenttiin, joka on nyttemmin poistettu. Nopeasormiset fanit olivat kuitenkin ehtineet ottaa kuvakaappauksia kommentista.

Viimeisten kuukausien aikana Kardashian ja Davidson ovat eläneet etäsuhteessa. Davidson asuu New Yorkissa ja Kardashian Los Angelesissa.

Koomikko on kuitenkin ehtinyt jo tavata Kardashianin perhettä. Hän on ehtinyt tutustumaan esimerkiksi Kardashianin äitiin Kris Jenneriin, 66. Niin ikään Kardashianin sisko Khloé Kardashian, 37, on ehtinyt hehkuttamaan rakastavaisten suhdetta.

Kardashianin lähipiirissä on kuitenkin neljä erityistä ihmistä, jotka eivät ole vielä tutustuneet Davidsoniin. Tosi-tv-tähden lähipiiristä kerrotaan, että Kardashian ei ole esitellyt uutta puolisoaan lapsilleen.

- Kim rakastaa sitä, että Pete on osa hänen perhettään ja siskojaan, lähde kertoo.

- Heidän suhteensa on menossa vakavaksi ja Kim on innoissaan saadessaan sisällyttää Peteä enemmän elämäänsä, lähipiiriläinen jatkaa.

Vaikka Kardashianin elämässä on tällä hetkellä runsaasti draamaa, erityisesti hänen entisen puolisonsa, rap-artisti Kanye Westin, 44, puolelta, Kardashianin kerrotaan keskittyvän hyviin asioihin elämässään.

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat