Kuva: AOP

Paljastuiko syy Kylie Jennerin lapsen nimenvaihdokselle? Faneilla on oma teoriansa

25.03.2022 09:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kylie Jenner ilmoitti aiemmin, että hänen ja Travis Scottin toisen lapsen nimi ei enää ole Wolf. Monet uskovat, että päätöksen taustalla on ihmissuhdedraamaa.

Kylie Jenner, 24, ja Travis Scott, 30, kertoivat viime kuussa saaneensa toisen lapsensa. Pariskunta kertoi antaneensa pojalle nimeksi Wolf, mutta aiemmin tällä viikolla Jenner ilmoitti, että pari on päätynyt vaihtamaan nimen.

”Emme kokeneet, että nimi kuvasti häntä”, Jenner kirjoitti Instagram-tarinassaan.

Nainen ei kertonut, mihin nimeen hän ja Scott päätyivät. Jennerin fanit ovat olleet hämmentyneitä äkillisestä nimenvaihdoksesta. Monet ovat ryhtyneet spekuloimaan, onko muutokselle muitakin syitä kuin Jennerin itsensä mainitsema.

Travis Scott ja Kylie Jenner (kuva: AOP)

Yksi teoria liittyy Jennerin entiseen hyvään ystävään Tammy Hembrow’hun, 27. Somevaikuttaja Hembrow’lla itsellään on kuusivuotias Wolf-niminen poika. Hembrow’n on tulkittu kuittailleen julkisesti Jennerille siitä, että tämäkin päätti nimetä poikansa Wolfiksi. Vain tunteja sen jälkeen kun Jenner oli paljastanut nimen, Hembrow julkaisi Instagramiin yhteiskuvan poikansa kanssa kuvatekstillä ”minun Wolfini”. Raskaana oleva Hembrow on myös vitsaillut sosiaalisessa mediassa, että saattaa nimetä seuraavan lapsensa Stormiksi. Stormi on Jennerin ja Scottin ensimmäisen lapsen nimi.

Tammy Hembrow (kuva: AOP)

Nyt esimerkiksi Twitterissä on spekuloitu, onko Hembrow’n piikittely Wolf-nimestä syynä sille, että Jenner halusi muuttaa lapsensa nimen.

”Tammy todella voitti”, on yksi kommentoinut.

”Tammy Hembrow kiusasi Kylien muuttamaan vauvansa nimen”, kirjoittaa toinen.

”Tämä on niin hauskaa. Tammykin varmaan nauraa tällä hetkellä”, on myös kommentoitu.

Jenner ei ole julkisesti kommentoinut Hembrow’n reaktioita Wolf-nimeen. Jenner ei ole myöskään vahvistanut, miksi hänen ja Hembrow’n ystävyys loppui. Monet uskovat, että välirikko johtuu siitä, että Hembrow on yhdistetty Jennerin ex-poikaystävään räppäri Tygaan, 32. Hembrow on vahvistanut, että Tygan hyvin seksuaalisia sanoituksia sisältävä kappale Uno kertoo hänestä. Nainen kuitenkin väitti haastattelussa, että kaksikko on vain ystäviä keskenään ja sanoi, että seksistä kertovia sanoituksia ei tule ottaa kirjaimellisesti.

Lue myös: Kylie Jenner jakoi koskettavan dokumenttivideon raskausajaltaan - kurkkaa odotusajan kulissien taakse

Lue myös: Kylie Jenner puhuu raskauden jälkeisestä ajastaan - "On ok, ettei ole ok!"

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat