Kuva: AOP

Kim Kardashianin kovin tyylikriitikko löytyy perheen sisältä - "Käytän liikaa mustaa"

24.03.2022 16:45 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pitäisikö tosi-tv-tähden ottaa opiksi saamistaan kommenteista?

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, työskentelee maailman suurimpien muotialan nimien kanssa, mutta on olemassa yksi henkilö, joka tulee aina olemaan rehellinen tähden tyylivalinnoista.

Tuoreessa Vogue-lehden haastattelussa Kardashian paljastaa, että hänen 8-vuotias tyttärensä North on hänen kovin kriitikkonsa.

- North on erittäin kriittinen siitä mitä pukeutumiseeni tulee, Kardashian toteaa haastattelussa.

Hän kuitenkin kertoo, että kyse ei ole niinkään tyylistä vaan pikemminkin väristä, jota North kritisoi.

- Hän valittaa minulle aina, että käytän liikaa mustaa, tosi-tv-tähti kertoo.

- Kun tulin hänen koulunsa ystävänpäivätapahtumaan pukeutuneena päästä varpaisiin pinkkiin, hän oli siitä niin innoissaan, että hän juoksi halaamaan minua. Hän avasi takkini ja näki takin mustan vuoren ja sanoi 'äiti, pukeudut vieläkin mustaan', Kardashian muistelee tapahtumia.

North tietää Kardashianin mukaan mistä puhuu. Viime helmikuussa tämä vastasi itsensä ja kolmen sisaruksensa pukeutumisesta Voguen kuvauksiin.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Samassa haastattelussa tyyli-ikoni kiitteli myös entistä puolisoaan, rap-artisti Kanye Westia, 44, tämän vaikutuksesta naisen tyylin kehittymiseen heidän suhteensa aikana.

- Mietin aina, että mitähän seuraavaksi, koska minulla oli aina Kanye, joka tiesi tarkalleen, mikä sopisi minulle seuraavaksi, hän muistelee entisen puolisonsa hyviä puolia.

- Se on samalla pelottavaa ja vapauttavaa olla itsekseen. Kuka tietää, ehkä pukeudun vain Skimsiin ja oleilen mukavasti ilman meikkiä ja se voikin olla se, mitä näytän maailmalle. Ehkä se ei ole niin vakavaa, hän lisää.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yksi Kardashianin ikimuistoisimmista tyyleistä oli vuonna 2021 Met-Gaalassa, johon hän osallistui Baleciagan kasvot peittävässä asussa. Hänen mukaansa päätös pukeutua asuun oli vaikea.

(kuva: AOP)

- Taistelin sitä vastaan. Yritin sanoa, että en tiedä, kuinka pitäisin naamiota. Miksi haluaisin peittää kasvoni? Mutta Demna ja tiimi olivat sitä mieltä, että kyseessä on asujuhla, eikä mikään Vanity Fair -juhla, jossa kaikki näyttävät kauniilta, Kardashian puhuu viitaten Balenciagan luovaan johtajaan, Demna Gvasaliaan, 40.

- Juhlissa on teema ja sinun on käytettävä naamiota. Tämä on se tyyli, Kardashian summaa.

Lue myös: Kim Kardashian ottaa kaiken irti syksyn trendistä - muotitaloissa hyristään varmasti tyytyväisinä

Lue myös: Kim Kardashian ilmestyi muotinäytökseen erikoisessa asussa - ympärillä pelkkää pakkausteippiä

Lue myös: Kim Kardashian käytti 90 000 euroa autojensa maalaamiseen - halusi autojen sopivan talonsa väriin

Lähde: Entertainment Tonight

Uusimmat