Kuva: AOP

Kim Kardashian ottaa kaiken irti syksyn trendistä - muotitaloissa hyristään varmasti tyytyväisinä

01.10.2021 14:15 - Henna Koste

Supertähti verhoutuu usein saman brändin vaatteisiin.

Tänä syksynä muotiväen yllä vilisee logoja. Brändien logot eivät näy vain pieninä yksityiskohtina laukkujen soljissa, vaan nyt niiden tehtävänä on todellakin varastaa huomio. Luksusmuotitalot eivät lähde logomaniaan ensimmäistä kertaa, mutta tällä kertaa monet pienemmät bränditkin ovat tarttuneet trendiin. Poimimme hiljattain näyttävät logovaatteet syksyn mallistoista - ja mukana on myös suomalaisbrändejä. 

Logotrendi on mainio tapa tehdä kunniaa suosikki merkilleen. Tämän tietää myös tv-persoona ja sometähti Kim Kardashian. Tyyli-ikoni viihtyy usein anonyymeissa yksivärisissä asukokonaisuuksissa, joihin särmää tuovat materiaalit sekä leikkaukset. Esimerkiksi Kardashianin yllä hiljattain nähty yksivärinen Balenciaga-univormu kerää kuitenkin luultavasti kiitosta luksusmuotitalossa. 

Tällä kertaa Kardashian kuvattiin Hollywoodissa, kun hän oli pukeutunut päästä varpaisiin Balmainin vaatteisiin. Ranskalaista muotitaloa on kuvailtu Kardashianin suosikiksi ja tuoreen asun nähtyämme, tämä on helppo uskoa. Kardashian on verhoutunut Balmainiin lukuisia kertoja aiemminkin. Yksi tähden viime vuoden näyttävimmistä asuista oli Pariisin muotiviikoilla nähty ruskea lateksiasu, jonka suunnittelusta vastasi Balmain.

Balmain

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Balenciaga

(kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lopezin neuleasu on nappivalinta - katso, kuinka kopioit tyylin 10 kertaa edullisemmin

Kilpailut

Uusimmat