Kuva: AOP / Shutterstock

Kim Kardashianin kerrotaan olevan kateellinen Kourtney Kardashianin kutsusta Oscar-gaalaan

30.03.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti haluaa epätoivoisesti päästä osaksi Hollywoodin eliittiä, lähde kertoo.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 42, teki historiaa olemalla ensimmäinen Kardashian-perheestä, joka on ottanut osaa Oscar-gaalaan. Kourtneyn sisko, niin ikään tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, kerrotaan toivoneen, että hän olisi ollut ensimmäinen gaalaan osallistuja perheestään.

Kourtney osallistui arvokkaaseen juhlaan yhdessä puolisonsa, Blink-182 -yhtyeen rumpalina toimivan Travis Barkerin, 46, kanssa. Barker esiintyi gaalassa livebändin kanssa.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Pariskunta osallistui myöhemmin myös Vanity Fairin järjestämille Oscar-gaalan jatkoille. Myös muita Kardashianien siskoksia nähtiin juhlissa. Khloé Kardashian, 37, Kendall Jenner, 26, sekä Kim osallistuivat kukin illanviettoon.

Sisarusten tiedetään tukevan avoimesti toisiaan. Kim esimerkiksi julkaisi Instagramissa ihastelevan päivityksen Kourtneyn ja Barkerin gaalaan osallistumisesta. Perheenjäsenet ovat tuestaan huolimatta myös varsin kilpailuhenkisiä.

Uuden Kardashian-perheen elämää seuraavan sarjan trailerissa esimerkiksi ilmenee, että Kendall ja Kim ovat molemmat ehdolla Vogue-lehden kansikuvaan. Kim vitsailee trailerissa olevansa valmis murhaamaan siskonsa kansikuvan vuoksi. Lopulta Kim valikoitui lehden kansikuvaan, eikä kukaan vahingoittunut.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vaikka Kim on ehkä tottunut voittamaan ja olemaan "The Kardashian", tällä kertaa Kourtney veti pidemmän korren ollen ensimmäinen Hollywoodin ytimeen astellut sisarus.

The Sun -viihdesivuston mukaan Kourtneyn saama kutsu "kirveli" hieman Kimiä.

- Kim on iloinen Kourtneyn puolesta, mutta osa hänestä pohtii, onko hänen sosiaalinen statuksensa epävakaa, The Sun kirjoittaa lähteen paljastaneen.

- Ensimmäisen kerran Kourtney saa vähintään yhtä paljon, ellei enemmänkin huomiota kuin hän. Samalla kun Kimin nimi on liitetty viime aikoina lähinnä sotkuiseen eroon Kanye Westin, 44, kanssa, lähde jatkaa.

Lähde myös kertoo Kimin halunneen epätoivoisesti tulla hyväksytyksi osaksi Hollywoodin eliittiä ja olla vakavasti otettava.

- Kourtneyn katsominen oli katkeransuloista. Hän on kuitenkin äärimmäisen ylpeä siskostaan ja hän on onnellinen nähdessään Kourtneyn onnellisena Barkerin kanssa, Scottin kanssa vuosia kestäneen on-off-suhteen jälkeen, lähde summaa.

Lähde viittaa kommentillaan Kourtneyn ja tämän entisen puolison, televisiopersoona Scott Disickin, 38, suhteeseen.

Toinen lähde kertoo Kimin kuitenkin nauttineen Oscar-kokemuksestaan. Hän pääsi astelemaan Vanity Fairin punaisella matolla sekä juhlimaan Jay Z:n ja Beyoncén kanssa heidän kuuluisissa Chateau Marmont -hotellissa pidetyissä juhlissaan.

- Kim meni myöhemmin siskojensa Khloén ja Kendallin kanssa Madonnan yksityisjuhliin, joissa he viettivät aikaa aamun varhaisille tunneille saakka, sisäpiiriläinen kertoo The Sunille.

- Juhlat olivat täynnä eliittiä, kaikki Leonardo DiCapriosta Robert Pattisoniin olivat siellä, lähde jatkaa.

Lue myös: Tällaisissa asuissa Kardashianit edustivat Oscar-iltana - asut saivat ihailua ja kritiikkiä osakseen

Lue myös: Kourtney Kardashianin miehen kirjoitus sai fanien sydämet sulamaan - "En kestä!"

Lue myös: Kim Kardashianin lähipiiri kertoo: "Hän on valmis tekemään mitä tahansa säilyttääkseen rauhan"

Lähde: Screen Rant, The Sun

Kilpailut

Uusimmat