Kuva: AOP

Kim Kardashianin lähipiiri kertoo: "Hän on valmis tekemään mitä tahansa säilyttääkseen rauhan"

29.03.2022 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kim Kardashianin ja Kanye Westin ero on ollut myrskyisä.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, ja rap-artisti Kanye Westin, 44, avioerosta ei ole draamaa puuttunut. Pariskunta erosi helmikuussa 2021 ja Kardashian on sittemmin mennyt elämässään eteenpäin ja seurustelee nykyään koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa. Ero ei kuitenkaan ole ollut mutkaton, ja West onkin ilmaissut kuuluvasti oman mielipiteensä uuden pariskunnan suhdekuvioista. West on muun muassa julkaissut Instagramissaan videon, jossa Kardashianin nykyistä puolisoa kidutetaan ja hänet haudataan elävältä. 

Haasteista huolimatta tosi-tv-tähti ei itse ole kiinnostunut aiheuttamaan enempää kitkaa kaksikon välille. Kardashianin lähipiiriin kuuluva lähde kertoi Hollywood Lifelle, että Kardashian itse ei ole sotajalalla, vaan haluaa tehdä kaikkensa säilyttääkseen rauhan eksänsä kanssa. Entisellä pariskunnalla on neljä yhteistä lasta, ja Kardashian haluaakin ajatella etenkin heidän parastaan.

- Kim on tehnyt kaikkensa säilyttääkseen hyväntahtoisen yhteisvanhemmuuden Kanyen kanssa. Kaikesta väännöstä huolimatta Kim tietää, että Kanye tulee aina olemaan hänen elämässään, joten hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tulla toimeen lastensa vuoksi, lähde selittää. 

Vaikka tilanne ei ole aina ollut helppo, on Kardashian halukas pitämään rauhanomaisesta linjastaan kiinni. 

- Tilanne ei ole ollut helppo, mutta jos se hyödyttää heidän lapsiansa, on Kim lopulta valmis tekemään mitä tahansa. Vaikka hän ei olisi samaa mieltä kaikista asioista mitä Kanye sanoo tai tekee, hän pyrkii mieluummin säilyttämään rauhan kuin todistaa olevansa oikeassa, lähde kertoo. 

Kim Kardashian haluaa säilyttää rauhanomaiset välit ex-aviomiehensä Kanye Westin kanssa. (kuva: AOP)

Lue myös: Kanye West sai lähtöpassit Instagramista - häiritsevät julkaisut olivat liikaa

Lue myös: Kim Kardashian yrittää toimia oikein Kanye Westin käytöksestä huolimatta - "Hän on lasteni isä"

Lue myös: Pete Davidsonin ex-kihlattu lähetti lahjan Kim Kardashianille - reality-tähdeltä iloinen vastaanotto

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat