Kuva: AOP

Bruce Willis on sairastunut vakavasti - lopettaa uransa

31.03.2022 07:45 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijällä on diagnosoitu afasia.

Näyttelijä Bruce Willisilla, 67, on diagnosoitu afasia, jonka vuoksi Willis vetäytyy näyttelemisestä. Näyttelijän perhe tiedotti asiasta keskiviikkona.

"Brucen upeille tukijoille, haluamme perheenä tiedottaa, että rakastamamme Bruce on kohdannut terveysongelmia ja hänellä on hiljattain diagnosoitu afasia, joka vaikuttaa hänen kognitiivisiin kykyihinsä. Tämä huomioon ottaen Bruce vetäytyy uraltaan, joka on merkinnyt valtavasti hänelle.

Tämä on vaikeaa aikaa perheellemme ja arvostammekin rakkauttanne, myötätuntoanne ja tukeanne. Käymme tätä läpi vahvana perheyksikkönä ja halusimme ottaa hänen faninsa mukaan, koska tiedämme, kuinka paljon hän merkitsee teille, kuten tekin merkitsette hänelle.

Kuten Bruce aina sanoo: "elä se", olemme suunnitelleet tekevämme juuri niin yhdessä. Rakkaudella, Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel & Evelyn", WIllisin puoliso, näyttelijä Emma Heming Willis, 43, kirjoittaa Instagramissa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Afasia on aivoperäinen puhehäiriö, joka aiheuttaa vaikeuksia puheen tuottamisessa ja ymmärtämisessä. Terveyskirjaston mukaan afasia johtuu tyypillisesti aivoverenkiertohäiriöstä.

Puhekyvyn palautuminen riippuu siitä, kuinka vakava tila on, joka on aiheuttanut afasian. Tyypillisesti puhekyky palautuu osittain, joskus jopa kokonaan.

Willisin ura Hollywoodissa on ollut pitkä ja menestyksekäs

Näyttelijä on työskennellyt alalla useiden vuosikymmenien ajan. Hänet onkin nähty usein tähdittämässä toimintaelokuvia. Yksi hänen ikonisimmista rooleistaan lienee John McClane Die Hard -elokuvissa.

Hänet on nähty myös monissa muissa menestyselokuvissa. Hänet muistetaan muun muassa elokuvista Pulp Fiction, The Fift Element - puuttuva tekijä, Kuudes aisti, 12 Apinaa ja Sin City.

Willisille on myönnetty useita tunnustuksia uransa aikana. Hänet on huomioitu niin Golden Globe -palkinnolla kuin myös kahdella Emmy-palkinnolla.

Willisillä on kolme yhteistä lasta entisen puolisonsa, näyttelijä Demi Mooren, 59, kanssa: Rumer, 33, Scout, 30 sekä Tallulah, 28. Hänellä on myös kaksi tytärtä Heming Willisin kanssa: Mabel, 9, ja Evelyn, 7.

Uutisoimme hiljattain Mooren ja Willisin olevan erostaan huolimatta edelleen läheisiä ystäviä. Heidän uusioperheensä onkin inspiroinut monia sekä toiminut esimerkkinä toimivasta avioerosta.

Heming Willis jakoi kesäkuussa Instagramissa kuvan, jossa koko uusioperhe vietti syntymäpäiväjuhlia yhdessä.

"Jälleen yksi auringonkierto takana, jota juhlimme yhdessä muutamien suosikki-ihmisteni kanssa", Heming Willis kirjoitti tuolloin julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Bruce Willis, 66, ja Emma-rakas, 42, viettivät hääpäivää - 'Vuosiin kuuluu ylä- ja alamäkiä'

Lue myös: Ex-pari Demi Moore ja Bruce Willis viettivät karanteenia yhdessä - nyt Moore kommentoi tilannetta

Lue myös: Bruce Willis täytti 67 vuotta - entinen vaimo onnitteli lämpimin sanoin

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat