Kuva: YouTube / Marvel

Suomalaisnäyttelijän kohtaus sensuroitiin Marvel-sarjassa - Disney+ korjaa tilanteen

01.04.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

The Falcon and the Winter Soldier -sarjan kohtausta oli muutettu Disney+-palvelussa ja tämä sai monet Marvel-fanit hämmentymään.

Monet Marvel-fanit hämmentyivät, kun he huomasivat, että The Falcon and the Winter Soldier -sarjan kohtausta oli muutettu Disney+-palvelussa.

Kyseisessä kohtauksessa hahmo Wilfred Nagel, jota näyttelee suomalainen Olli Haaskivi, makaa kuolleena lattialla. Alkuperäisessa versiossa lattia sekä miehen naama ovat veressä ja silmät ammottavat auki, mutta muokatussa kohtauksessa verta ei nähdä ja hahmon silmät ovat kiinni.

Tv line -julkaisun lähteen mukaan kyseinen muokattu kohtaus on "päässyt vahingossa julki" ja Disney+ haluaa korjata kohtauksen mahdollisimman nopeasti.

The Falcon and The Winter Soldier sijoittuu jättimenestyneen Avengers: Endgame-elokuvan jälkeiseen maailmaan, jossa Sam "Falcon" Wilson ja Bucky "Winter Soldier" Barnes lähtevät yhdessä testaamaan kykyjään pitkin maapalloa. Falconia näyttelee tuttuun tapaan Anthony Mackie ja Winter Soldieria Sebastian Stan.

Näet kuvan sensuurista alta. Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Sarjan trailerin näet alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Disneyn näyttelijät kävelevät yrityksestä ulos kohualoitteen vuoksi - "Se on typerä"

Lue myös: Disney+ julkaisee pian minisarjan legendaarisesta Sex Pistolsista - Oscar-palkitun ohjaajan käsialaa

Lähde: TV Live

Kilpailut

Uusimmat