Kuva: AOP

Halsey joutui lähtemään Grammy-gaalasta kesken kaiken - "En voi kovin hyvin"

04.04.2022 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Halsey oli ollut leikkauksessa vain päiviä ennen gaalaa.

Poptähti Halsey, 27, kertoo lähteneensä sunnuntai-illan Grammy-gaalasta kesken kaiken pois. Syynä oli hänen heikkovointisuutensa.

”En voi kovin hyvin, joten lähdin etuajassa. Minun piti kuitenkin päästä näkemään BTS. Nyt luvassa on pastaa ja unta”, Halsey kirjoitti Instagramin tarinoissaan poistuttuaan gaalasta.

People-lehden mukaan Halsey julkaisi päivityksensä jo tuntia gaalan alkamisen jälkeen.

Halsey oli ollut vain muutamaa päivää ennen gaalaa leikkauksessa. Halsey kirjoitti Instagram-päivityksessään, että hän osallistui edellisen kerran Grammy-gaalaan vuonna 2017, ja tuolloinkin hän oli ollut vain kolmea päivää ennen gaalaa endometrioosileikkauksessa. Samassa päivityksessä artisti myös totesi olevansa hauraassa kunnossa. Halsey ei suoraan kertonut, oliko viimeisimmässäkin leikkauksessa kyse endometrioosista.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Halsey häikäisi Grammy-gaalan punaisella matolla asussa, jossa huomio kiinnittyi muun muassa nahkamaiseen korsettiyläosaan ja mustaan hattuun. Halsey oli ehdolla vuoden parhaan alternative-albumin kategoriassa.

(kuva: AOP)

Tähti on aiemmin ollut avoin kamppailustaan endometrioosin kanssa. Hän kertoi vuonna 2017 käyneensä läpi pelottavia leikkauksia ja kertoi endometrioosin aiheuttaneen fyysistä kipua ja henkistä uupumusta. Endometrioosissa, eli kohdun limakalvon sirottumataudissa, kohdun limakalvon kaltaista kudosta esiintyy kohdun ulkopuolella, kertoo Terveyskirjasto. Sairauden yleisin oire on alavatsakipu, ja muita mahdollisia oireita ovat esimerkiksi kivut yhdynnässä, virtsaamisessa ja ulostamisessa.

Lue myös: Cardi B ei osallistunut Grammy-gaalaan ja ärähtää kritisoijille: "Jos tuotte poikani tähän, vihaan teitä"

Lue myös: Halsey julkaisi ensimmäisen kasvokuvan esikoislapsestaan - otos keräsi heti hurjan tykkäysmäärän

Lähteet: Metro, People, Daily Mail, Terveyskirjasto

Kilpailut

Uusimmat