Kuva: AOP / EPA

Cardi B ei osallistunut Grammy-gaalaan ja ärähtää kritisoijille: "Jos tuotte poikani tähän, vihaan teitä"

04.04.2022 12:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Osa Cardi B:n faneista kritisoi idoliaan tämän jätettyä Grammy-gaalan väliin.

Räppäri ja lauluntekijä Cardi B, 29, ei osallistunut Grammy-gaalaan ja sai tekonsa seurauksena joidenkin faniensa kritiikit niskaansa. E! News -julkaisun mukaan vyöryvien viha-arvosteluiden jälkeen räppäri poisti Twitter-tilinsä, mutta siirtyi myöhemmin Instagram-liveen selittämään tekonsa syytä. Räppärin mukaan syy sille, miksi hän jätti menemättä gaalaan, oli yksinkertaisesti uuden musiikin työstäminen.

- Minun täytyy valmistautua tänään ja huomenna, joten tiistaina lähden kauas pois saadakseni viimeisteltyä tämän hiton albumin, Cardi B kertoi.

Räppäri myös avautui olevansa raivoissaan faneille, jotka nimittelevät häntä vain sen takia, että hän ei osallistunut yhteen gaalaan.

- Menen pian punaiselle matolle ja siitä tulee hienoa, mutta en pidä siitä, kun kusipäät hyökkäävät minua vastaan väittäen minua laiskaksi. Vihaan sitä, kun minua kutsutaan laiskaksi, koska työskentelen niin helvetin paljon ja siksi olen niin saatanan vihainen, Cardi B avautui.

- Miksi minun pitäisi mennä gaalaan? Onko minulla uutta musiikkia? Miksi minun pitäisi ilmaantua paikalle vain yhden ehdokkuuden kanssa? Cardi B kyseenalaisti.

Osa faneista oli pohtinut Cardi B:n jättäneen osallistumatta gaalaan kahden lapsensa ja miehensä rap-artisti Offsetin takia. Cardi B ärähtikin kahdeksan minuutin pituisen livensä aikana henkilöille, jotka olivat kritiikeissään maininneet hänen perheensä ja sen kautta sekaannuttaneet heidät draamaan.

- Tuollainen suututtaa minut. Jos tuotte poikani tähän, vihaan teitä ja toivon teille pahinta, Cardi B totesi.

Cardi B:n Up-kappale oli ehdolla vuoden 2022 parhaaksi rap-esitykseksi, mutta kyseisen palkinnon vei lopulta Baby Keemin ja Kendrick Lamarin Family Ties.

Cardi B tuomitsi vihaajat Instagram-livessä. (kuva: AOP)

Lue myös: Euphoria-tähti liittyy You-hittisarjan näyttelijäkaartiin - mahdollisesti myös Cardi B roolissa

Lue myös: Cardi B muisti miestään järjettömällä rahalahjalla

Lähteet: E! News

Kilpailut

Uusimmat