Kuva: AOP / Shutterstock

Kourtney Kardashian julkaisi kuvia häistään - 'Hän on niin rakastunut, että tekee mitä tahansa'

07.04.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti ja muusikko menivät naimisiin kostean illan päätteeksi.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 42, ja hänen puolisonsa, muusikko Travis Barker, 46, yllättivät menemällä naimisiin Las Vegasissa Grammy-gaalan jälkeisinä tunteina. Kardashian ja Barker ovat olleet vaitonaisia tapahtumasta, mutta nyt pariskunta on jakanut hääseremoniastaan kuvia Instagramissa.

"Löysin tällaisia kuvagalleriastani. Olipa kerran, hyvin kaukaisessa maassa (Las Vegasissa), aamuyöllä kello kahdelta, upean illan ja muutaman tequilan jälkeen. Kuningatar ja hänen komea kuninkaansa uskaltautuivat ulos ainoaan auki olevaan kappeliin, jossa oli Elvis, ja menivät naimisiin (ilman aviolupaa). Harjoitus tekee täydelliseksi", Kardashian kirjoittaa julkaisussaan.

Myös Barker jakoi kuvia Instagram-tilillään.

"Se, mitä tapahtuu Vegasissa", Barker kirjoittaa kuvien yhteydessä emojirivistön saattelemana.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uutisoimme hiljattain pariskunnan menneen naimisiin. Viime lokakuussa kihlautunut pariskunta vietti hääseremoniaansa aamuyön tunteina Grammy-gaalan jälkimainingeissa. Entertainment Tonight -julkaisun saamien tietojen mukaan öinen hääseremonia oli hauskanpitoa.

- Kourtney ja Travis viettivät häitään sunnuntai-iltana Grammy-gaalan jälkeen, lähde kertoo julkaisulle.

- Se oli hauskanpitoa, jonkinlainen spontaani teko ennen heidän varsinaisia häitään, jotka ovat tänä keväänä. Travisin mielestä olisi hauskaa ja suloista kunnioittaa heidän suhdettaan tällä tavalla. Kourtney on niin rakastunut, että tekee mitä tahansa tämä haluaakaan, lähde jatkaa.

- Travis rakastaa rehennellä heidän rakkaudellaan, eikä malta odottaa, että pääsee viettämään loppuelämänsä Kourtneyn kanssa. Kourtney on todella onnellinen ja hänestä tuntuu täysin erilaiselta kuin silloin, kun hän oli Scottin kanssa. He ovat molemmat hyvin innoissaan päästessään juhlistamaan ja kunnioittamaan rakkaustarinaansa yhdessä perheen ja ystävien kanssa, lähde jatkaa viitaten Kardashianin entiseen puolisoon, Scott Disickiin, 38.

Julkaisu haastatteli hääkappelin omistajaa, Marty Friersonia, tapahtumien kulusta. Frierson vahvistaa, että pariskunta saapui kappeliin puolenyön jälkeen pyytäen Elvis-imitaattoria seremoniaansa. Hänen mukaansa itse tilaisuus kesti noin 10 - 15 minuuttia ja pariskunta vaihtoi suudelmia valojensa aikana.

Sen sijaan pariskunta ei vaihtanut sormuksia, eikä seremoniassa heitetty morsiamen kimppua saatika tuoreita ruusuja. Tilaisuuden aikana ei saanut kuvata.

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Travis Barker ovat menneet naimisiin - seremonia aamuyön tunteina

Lue myös: Julkkisparit antautuivat estottomille suudelmille Grammy-gaalan punaisella matolla - katso kuvat

Lue myös: Kourtney Kardashian julkaisi videon intiimistä hetkestä Travis Barkerin kanssa - fanit turhautuivat

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat