Kuva: AOP

Hailey Bieber kertoo, miksi jätti uransa näytösmallina - "En halua tuntea pahaa oloa itsestäni"

08.04.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Mallin mukaan hän on saanut osakseen ikävää kohtelua muotimaailmassa.

Mallina tunnettu Hailey Baldwin Bieber, 25, kertoo tuoreimmassa Allure-lehden haastattelussa, miksi päätti jättää näytösmallina työskentelyn.

- Minulla oli erittäin huono kokemus eräästä tärkeästä mallien roolittajasta, Bieber kertoo. Hän on työskennellyt uransa aikana useiden tunnettujen muotitalojen, kuten Versacen, Off-Whiten sekä Dolce & Gabbanan kanssa.

- Hän sanoi jotakin sellaista agentilleni, joka järisytti itsetuntoani näytösmallina työskentelyn saralla. En halua tuntea pahaa oloa itsestäni tässä asiassa, sillä minulla on niin hyvä olo muista tekemistäni töistä. Miksi siis laittaisin itseni sellaiseen asemaan, jossa tunnen itseni mitättömäksi, malli ja somevaikuttaja jatkaa.

Bieber kertoo löytäneensä tasapainon mallina työskentelyn ja yrittäjyyden välillä. Hän julkaisi hiljattain oman ihohoitosarjansa, Rhoden, joka on saanut inspiraatiota hänen äidistään ja isoäidistään.

- Muistelen lapsuuttani, kun äitini otti minut kylvystä ja rasvasi ihoni päästä varpaisiin, pitäen ihoni hyvinvoivana. Tapa alkoi isoäidiltäni. Hän opetti sen äidilleni ja äiti taas opetti sen minulle, Bierber muistelee.

Malli tiedostaa, että alalla kilpailu on kovaa. Monilla julkisuuden henkilöillä on tänä päivänä oma kosmetiikkasarjansa.

- Me tiedostamme sen, että ihmiset ovat väsyneitä näkemään uusia brändejä toisensa jälkeen, jotka on koristeltu eri julkkisten kasvoilla, Bieber kertoo.

- Tietenkin minullakin on pelkoja, koska markkinat ovat niin kyllästettyjä. Olen kuitenkin itsevarma sen suhteen, että minulla ja brändilläni on tekeillä jotain erilaista ja piristävää, hän summaa ajatuksensa.

Lue myös: Hailey Bieber sairaalahoitoon veritulpan vuoksi - Justin Bieber huolissaan puolisonsa terveydestä

Lue myös: Justin Bieber puhui vaimonsa sairastumisesta kesken konsertin - koskettava puhe tallentui videolle

Lue myös: Ovatko asuideat loppu? Hailey Bieber yhdistää nerokkaan vaateparin, jota haluat kokeilla perässä

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat