Kuva: AOP

Hailey Bieber sairaalahoitoon veritulpan vuoksi - Justin Bieber huolissaan puolisonsa terveydestä

14.03.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Lähteen mukaan pop-tähti Justin Bieberin yöunet ovat olleet vähissä, sillä tämä on huolissaan puolisonsa terveydentilasta.

Pop-tähti Justin Bieber, 28, on viime aikoina ollut hyvin huolissaan puolisonsa terveydentilasta.

Mallina työskentelevä Hailey Bieber, 25, kertoi viime viikolla Instagram-tarinassaan kärsineensä aivoissaan sijainneesta, hyvin pienestä veritulpasta.

Veritulppa aiheutti Hailey Bieberille aivoinfarktin kaltaisia oireita, joiden vuoksi hän joutui sairaalahoitoon viime torstaina Kalifornian Palm Springsissä.

Justin Bieberin lähipiiristä kerrotaan, että tähdellä on ollut vaikeaa sen jälkeen, kun hänen puolisonsa on joutunut sairaalahoitoon.

- Hailey ei halua kenenkään olevan huolissaan hänestä, mutta se oli kamala tilanne heille molemmille, lähipiiristä kommentoidaan tapahtumia.

- Justin on edelleen hyvin huolissaan, lähipiiriläinen jatkaa.

- Hän pystyy hädin tuskin nukkumaan. Justin valvoo seuraamassa Haileyn lepäämistä, lähipiiriläinen kertoo Justin Bieberin huolesta.

Oireet alkoivat yhteisellä aamiaisella

Hailey Bieber kertoi koettelemuksestaan Instagram-tarinassaan viikonloppuna.

"Torstaiaamuna olin aamiaisella yhdessä puolisoni kanssa ja sain aivoinfarktin kaltaisia oireita, joten jouduin sairaalaan", hän kirjoitti julkaisussaan.

"Minun todettiin kärsivän hyvin pienestä veritulpasta aivoissani, joka oli aiheutunut lievästä hapenpuutteesta. Kehoni hoiti asian itsestään ja toivuin täysin vain muutamassa tunnissa", malli jatkaa tarinassaan.

"Tämä oli kuitenkin yksi elämäni pelottavimpia kokemuksia, joita olen käynyt läpi. Olen nyt kotona ja voin hyvin, olen kiitollinen kaikille niille mahtaville lääkäreille ja hoitajille, jotka pitivät minusta huolta", Hailey Bieber summaa julkaisussaan.

Pariskuntaa on viime aikoina koeteltu terveysrintamalla. Vain kuukausi sitten uutisoimme Justin Bieberin sairastuneen koronaan, jonka vuoksi hän joutui perumaan useita konserttejaan.

Lue myös: Justin Bieber nosti vaimonsa esille konsertissaan - "Hän luultavasti vihaa minua nyt"

Lue myös: Justin Bieberillä todettiin koronatartunta - "Hän on valtavan pettynyt"

Lue myös: Justin Bieber täyttää 28 vuotta - kuka on henkilö pop-maailman ikonin takana?

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat