Kuva: AOP

Justin Bieber puhui vaimonsa sairastumisesta kesken konsertin - koskettava puhe tallentui videolle

18.03.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Hailey Bieber kertoi muutama päivä sitten joutuneensa sairaalahoitoon veritulpan vuoksi.

Pop-tähti Justin Bieber, 28, on puhunut julkisesti puolisonsa Hailey Bieberin, 25, yllättävästä sairastumisesta.

Uutisoimme aiemmin Hailey Bieberin joutuneen sairaalahoitoon pienen veritulpan vuoksi, joka aiheutti hänelle aivoinfarktin kaltaisia oireita.

Justin Bieber puhui asiasta konserttinsa aikana. Tekniset ongelmat vaivasivat konsertin aikana, joten artisti puhutteli yleisöään samalla, kun vikaa korjattiin.

- Se on hullua, miten elämä heittää yllättäen kierrepalloja. Tiedättehän, emme voi juurikaan kontrolloida tapahtumia. Tänään katkesivat virrat. Olette varmasti kuulleet myös uutiset vaimostani, Justin Bieber lausuu.

Pop-tähden puhe tallentui erään katsojan puhelimeen. Puhe on julkaistu Instagramissa @angiebeebs-käyttäjätilillä.

- Hän voi hyvin, hän on vahva. Mutta tämä on ollut pelottavaa, todella pelottavaa. Tiedän kuitenkin Jumalan suojelevan häntä ja se on hyvä asia, artisti toteaa saaden yleisön hurraamaan.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myöhemmin laulaja vielä ilmaisi kiitollisuuttaan fanejaan kohtaan, jotka olivat saapuneet hänen konserttiinsa.

- Olen kiitollinen, että saan olla tänään teidän kanssanne juhlimassa elämää. Maailmassa tapahtuu tällä hetkellä paljon pahoja asioita ja me saamme olla kuitenkin samassa tilassa nauramassa, hymyilemässä ja laulamassa lauluja. En voisi kuvitellakaan parempaa paikkaa juuri nyt, Justin Bieber summaa ajatuksiaan.

- Kaikilla meillä on epävarmuuksia ja kohtaamme kaikki elämässämme pelkoa. Mielestäni tärkeintä on puhua siitä ääneen. Kun kerrot peloistasi ääneen, ihmiset oppivat tuntemaan sinut paremmin ja pystyt rakentamaan vahvemman siteen, se on mahtavaa, hän jatkaa.

- Minulla on epävarmuuksia. Minulla on pelkoja. Ja tiedättekö mitä, teidän ei tarvitse piilotella omianne. Ne ovat niitä asioita, jotka tekevät teistä juuri teidät, eikö? artisti pohtii kappaleidensa välissä.

Hailey Bieber kertoi muutama päivä sitten Instagramissa joutuneensa sairaalaan aivoissa sijainneen veritulpan vuoksi. Hän kuvaili julkaisussaan yllättäen kesken aamupalan alkaneita oireita "elämänsä pelottavimmiksi hetkiksi".

Lue myös: Hailey Bieber sairaalahoitoon veritulpan vuoksi - Justin Bieber huolissaan puolisonsa terveydestä

Lue myös: Justin Bieber nosti vaimonsa esille konsertissaan - "Hän luultavasti vihaa minua nyt"

Lue myös: Justin Bieber täyttää 28 vuotta - kuka on henkilö pop-maailman ikonin takana?

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat