Kuva: Aurora Studios

Kotimainen komediauutuus Sieniretki naurattaa pian - rooleissa Ville Myllyrinne ja Martti Suosalo

13.04.2022 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Elokuvan ensi-ilta on syyskuussa.

Ensi syksynä ensi-iltansa saa JPSiilin uusin ohjaus Sieniretki-komedia, jossa kaksi keski-ikäistä ystävystä elokuvan nimen mukaisesti kaipaavat irtiottoa elämästään ja vuokraavat mökin saaristosta taikasienikokeiluaan varten.

Tietenkään kokeilu ei elokuvassa suju aivan mutkitta, mistä syntyy tarinaan monia hauskoja käänteitä. Tarina on koheltamisen lisäksi myös tarina päähenkilöiden välisestä syvästä ystävyydestä, jota pääosaesittäjät Ville Myllyrinne, 48, ja Martti Suosalo, 59, ilmentävät ohjaajan mukaan hienosti.

- Tarina tietenkin on sepitettä, jota kirjoittaessani en osannut haaveillakaan siitä täysosumasta, että näitä kaveruksia löytyisi näyttelemään napakymppipari, Martti Suosalo ja Ville Myllyrinne. Ensimmäisestä yhteisestä harjoituksesta alkaen oli selvää, että näiden kahden välinen kemia on jotakin erityistä. Ohjaajan tehtävä tällaisessa tilanteessa on astua sivuun, antaa taikojen tapahtua ja nauttia, Siili kuvailee.

Suosalon ja Myllyrinteen lisäksi rooleissa nähdään muun muassa Minttu Mustakallio, Jaana Saarinen, Anu Sinisalo, Vesa Vierikko ja Eero Ritala. Elokuvan saa ensi-iltansa 30. syyskuuta. 

Lue myös: Koomikko Kari Ketosen esikoisohjaus nähdään syksyllä: "Idea on vähintään yhtä poikkeuksellinen"

Lue myös: Putous-tähti Christoffer Strandberg nähdään pian komedian pääroolissa: "Hullu, hauska ja koskettava"

Lue myös: Arvostelu: Huonot naiset saa nauramaan kippurassa, vaikka aihe taustalla on vakava

Lähde: ePressi

Kilpailut

Uusimmat