Kuva: AOP

Jennifer Lopez paljastaa, miten Ben Affleck kosi häntä: "Olin lempipaikassani"

13.04.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Lopez kertoo yllättyneensä, kun Affleck meni polvilleen ja kosi häntä.

Jennifer Lopez, 52, on mennyt kihloihin miesystävänsä Ben Affleckin, 49, kanssa. Lopez paljasti asian uutiskirjeessään viime viikonloppuna. Nainen on kertonut faneilleen lähettämässään videotervehdyksessä, miten kosinta tapahtui.

- Lauantai-iltana olin lempipaikassani maailmassa, eli vaahtokylvyssä, ja rakkaani polvistui ja kosi, Lopez kertoo.

Nainen kertoo yllättyneensä tilanteessa.

- Yllätyin täysin ja katsoin hänen silmiinsä hymyillen ja itkien samaan aikaan. Yritin tajuta, että 20 vuoden jälkeen tämä tapahtui uudelleen. En saanut sanaa suustani, ja hän kysyi, ”oliko tuo kyllä”. Sanoin kyllä, koska totta kai se oli kyllä, Lopez sanoo.

Lopez kertoo, että kosinta tapahtui melko arkisena hetkenä.

- Se ei ollut mitään erityisen hienoa, mutta se oli romanttisinta, mitä voin kuvitella. Vain hiljainen lauantai-ilta kotona ja kaksi ihmistä, jotka lupaavat tukea aina toinen toistaan. Kaksi hyvin onnekasta ihmistä, jotka saivat toisen mahdollisuuden tosirakkauteen, Lopez sanoo.

Ensimmäisen kerran Lopez ja Affleck menivät kihloihin vuonna 2002, mutta he päätyivät eroon ennen kuin ehtivät mennä naimisiin. Pariskunnan yhteenpaluusta huhuttiin jonkin aikaa ennen kuin Lopez vahvisti asian viime heinäkuussa Instagram-tilillään jakamallaan yhteiskuvalla.

Lopez on aiemmin kertonut People-lehden haastattelussa, että parin suhde on nyt aivan toisenlainen kuin 20 vuotta sitten.

- Olemme nyt vanhempia ja viisaampia, ja meillä on enemmän kokemusta. Olemme eri vaiheissa elämäämme, ja meillä on molemmilla lapsia, Lopez kertoi.

Lopezilla on 14-vuotiaat lapset ex-aviomies Marc Anthonyn kanssa, ja Affleckilla on 16-, 13- ja 10-vuotiaat lapset ex-vaimo Jennifer Garnerin kanssa.

Lue myös: Jennifer Lopezin kihlasormuksen arvo on päätä huimaava - koruasiantuntija paljastaa

Lue myös: Jennifer Lopez haluaa suojella suhdettaan julkisuudelta - 'Emme halua samaa sirkusta uudelleen'

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat