Kuva: AOP

Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat kihloissa! Lopez vahvisti tiedon

11.04.2022 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunta on kihlautunut toistamiseen lähes kahden vuosikymmenen erossaolon jälkeen.

Näyttelijä ja laulaja Jennifer Lopez, 52, sekä näyttelijä Ben Affleck, 49, ovat menneet kihloihin.

Entiset rakastavaiset ovat palanneet takaisin yhteen 19 vuotta sen jälkeen, kun kaksikko perui häänsä. Lopez kertoi kihlauksesta uutiskirjeessään. Laulaja esittelee uutiskirjeessä myös kihlasormuksensa, joka on koristeltu suurella, vihreällä timantilla.

Tieto kihlauksesta tuli noin vuosi sen jälkeen, kun kaksikko kertoi palanneensa takaisin yhteen lähes kahdenkymmenen vuoden erossaolon jälkeen.

Lopez ja Affleck seurustelivat ensimmäisen kerran vuonna 2002, jolloin he menivät myös kihloihin. Pariskunnan oli määrä mennä seuraavana vuonna naimisiin, mutta he peruivat häänsä vain vähän ennen tapahtumaa. Lopulta pariskunta kertoi alkuvuonna 2004, että he ovat eronneet.

- Ben ja minä erosimme, kun luulin, että olisimme ikuisesti yhdessä. Se oli ensimmäinen oikea sydänsuruni, minusta tuntui siltä kuin sydämeni olisi revitty ulos rinnastani, Lopez kirjoitti Page Six -julkaisussa vuonna 2014.

Vain kolme päivää sen jälkeen, kun Lopez ja Affleck olivat peruneet häänsä, laulaja ryhtyi tapailemaan laulaja Marc Anthonya, 53. He avioituivat kesäkuussa 2004. Pariskunta oli yhdessä kymmenen vuoden ajan ja heillä on kaksi lasta, kaksoset Emme ja Max, 14.

Lopez vahvisti palanneensa yhteen Affleckin kanssa viime vuonna jakamalla kuvan Instagram-tilillään, jossa kaksikko suutelee jahdilla.

Affleck oli aiemmin naimisissa näyttelijä Jennifer Garnerin, 49, kanssa, ja heillä on liitostaan kolme lasta.

Lue myös: Jennifer Lopezin nimettömässä koreilee uusi sormus - kosiko Ben Affleck?

Lue myös: Jennifer Lopez sai aikaisen ystävänpäivälahjan rakkaaltaan – ”Sydämeni kirjaimellisesti suli!”

Lue myös: Jennifer Lopez haluaa suojella suhdettaan julkisuudelta - 'Emme halua samaa sirkusta uudelleen'

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat