Kuva: AOP

Jennifer Lopez haluaa suojella suhdettaan julkisuudelta - 'Emme halua samaa sirkusta uudelleen'

05.02.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lopez palasi viime keväänä yhteen Ben Affleckin kanssa. Pariskunta oli yhdessä myös vuosituhannen alussa.

Jennifer Lopez, 52, ja Ben Affleck, 49, palasivat yhteen vuosien tauon jälkeen keväällä 2021. Pariskunta elää onnellista elämää rakastuneina ja nauttivat yhteisestä ajasta kiireisen työarjen keskellä.

- Se on kaunis rakkaustarina, että saimme toisen mahdollisuuden, Lopez kertoo People-julkaisun haastattelussa.

Affleck ja Lopez olivat kihloissa vuosina 2002-2004, ja heidän suhteensa oli intensiivisen mediahuomion kohteena. He peruivat hääseremoniansa vain muutamaa päivää ennen häitä juuri liiallisen mediahuomion takia. Lopez myöntää, että heitä hieman pelotti, kun romanssi syttyi uudelleen noin vuosi sitten.

- Olemme nyt onnellisia ja emme halua samanlaista sirkusta uudelleen. Olemme myös vanhempia, viisaampia, meillä on enemmän kokemusta ja meillä on lapsia. Haluamme olla suojelevaisia perhettämme kohtaan, koska ajat ovat niin kauniita, Lopez sanoo.

- Olen onnekas, että saan elää tällaisessa suhteessa ja haluan tehdä kaikkeni, että meillä on hyvä olla. Ansaitsemme sen, Lopez jatkaa.

Syyskuussa Affleck ylisti Lopezia Adweek-lehden artikkelissa.

- Olen nähnyt, miten suuri merkitys representaatiolla on. Olen nähnyt, miten kerta toisensa jälkeen naiset lähestyvät Jenniferiä ja kertovat hänelle, mitä hänen esimerkkinsä vahvana naisena ja menestyneenä bisnesnaisena merkitsee heille, Affleck sanoi.

- Kunnioitan syvästi sitä, mikä vaikutus Jenniferillä on maailmaan. Itse taiteilijana voin korkeintaan tehdä elokuvia, jotka liikuttavat ihmisiä, Affleck jatkoi.

Lue myös: Ben Affleckilta kiusoittelevia kommentteja romanssista Jennifer Lopezin kanssa: "Se on hieno tarina"

Lue myös: Aika penkoa vaatekaapin pohjat - Jennifer Lopez näyttää, miten takavuosien hittivaate tekee paluun

Lue myös: Ben Affleckin kommentit ex-vaimosta herättivät närää - nyt nykyinen kumppani Jennifer Lopez kommentoi

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat