Kuva: AOP

Mark Wahlberg on säilyttänyt ysärileffassa käyttämänsä tekopeniksen - ei halua lastensa löytävän sitä

15.04.2022 20:15 - Iiro Myllymäki

Mark Wahlberg esitti aikuisviihdetähteä vuoden 1997 Boogie Nights -elokuvassa.

Näyttelijä Mark Wahlberg, 50, on kertonut, että hänellä on edelleen tallessa Boogie Nights -elokuvassa käyttämänsä tekopenis. Mies esitti vuoden 1997 leffassa aikuisviihdenäyttelijäksi siirtyvää nuorta miestä. Wahlbergin esittämällä Dirk Diggler -hahmolla oli erityisen kookas penis, ja kuvauksissa Wahlberg käytti prosteettista tekopenistä.

Mies on nyt kertonut Ellen DeGeneresin talk show’ssa, että hänellä on tekopenis edelleen säilössä.

- Kyllä, se on lukittuna kassakaappiin. En voi jättää sitä vain lojumaan jonnekin. Jos lapseni etsisivät puhelimen laturia ja sattuisivat löytämään sen, se ei olisi hyvä juttu, Wahlberg sanoo.

Mark Wahlberg Boogie Nights -elokuvassa (kuva: AOP)

Wahlbergilla on 18-, 16-, 13- ja 12-vuotiaat lapset vaimo Rhea Durhamin kanssa. Mies uskoo, että hänen vanhin tyttärensä on nähnyt kyseisen elokuvan.

- Uskon, että Ella on nähnyt sen. Hän ei kuitenkaan ole keskustellut siitä kanssani, luojan kiitos! Hän säästää minut siltä keskustelulta, Wahlberg sanoo.

Boogie Nights -elokuvan rooli oli yksi Wahlbergin ensimmäisistä, ja hän sai roolisuorituksestaan paljon kehuja. Elokuva oli ehdolla kolmen Oscarin saajaksi, mutta Wahlberg itse ei saanut kyseisestä leffasta Oscar-ehdokkuutta.

Voit katsoa videon Wahlbergin ja DeGeneresin haastattelusta alta.

Lue myös: Mark Wahlbergin jättipalkasta nousi raivo - päätti lahjoittaa koko palkkansa pois

Lue myös: 20 miljoonaa ihmistä katsoi Sex/Life-hittisarjan kohukohtauksen uudelleen - kuulutko joukkoon?

Lähteet: Metro, IMDB

Kilpailut

Uusimmat