Kuva: AOP

20 miljoonaa ihmistä katsoi Sex/Life-hittisarjan kohukohtauksen uudelleen - kuulutko joukkoon?

28.09.2021 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kolmannen jakson suihkukohtaus on herättänyt paljon keskustelua.

Netflix on vahvistanut, että hittisarja Sex/Life saa jatkoa. Toisen kauden julkaisuajankohtaa ei ole vielä kerrottu.

Kakkoskauden julkistuksen yhteydessä Netflix tiedotti, että ensimmäisen kauden katsoi yhteensä 67 miljoonaa kotitaloutta. Netflix paljasti myös toisen mielenkiintoisen lukemafaktan, joka liittyy kolmannessa jaksossa kohauttaneeseen suihkukohtaukseen. Striimauspalvelun mukaan 20 miljoonaa käyttäjää kelasi katsomaan kyseisen kohtauksen uudelleen ainakin kerran.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen myös täältä.

Kyseisessä kohtauksessa Bradia näyttelevä Adam Demos nähdään suihkussa alasti ja Mike Vogelin esittämä Cooper-hahmo tulee myös suihkuun. Tässä kohtaa kamera siirtyy kuvaamaan Bradin kookasta penistä. Kohtauksesta heräsi paljon keskustelua ja muun muassa spekulaatiota siitä, onko kohtauksessa nähtävä penis aito. Adam Demos on vahvistanut medialle, ettei käyttänyt alastonkohtauksessa sijaisnäyttelijää. Sitä ei ole kuitenkaan paljastettu, käyttikö mies tekopenistä kohtauksessa. Sarjan luoja Stacy Rukeyser on kommentoinut, että haluaa jättää tämän katsojien mielikuvituksen varaan.

Kohtaus käynnisti myös TikTok-trendin, jossa ihmiset katsoivat kohtauksen vailla kontekstia. Kohtaus nähdään kolmannessa jaksossa noin 20 minuutin kohdalla.

Sex/Life-sarja kertoo perheenäiti Billiestä (Sarah Shahi), jonka villi seksihistoria ja nykyinen lapsiperhearki ottavat yhteen, kun ex-kumppani Brad saapuu takaisin kuvioihin. Sarjan ensimmäisen kauden trailerin voit katsoa alta.

Lue myös: Netflix-hittisarjan katsojat huomasivat epäilyttävän yksityiskohdan paljastavassa suihkukohtauksessa

Lue myös: Kim Kardashian ylistää Netflixin pikkutuhmaa menestyssarjaa - "Teidän pitää ehdottomasti katsoa"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat