Kuva: Emmi Moilanen

Niko Saarinen lähtee jälleen Selviytyjiin! Yritti kännipäissään perua osallistumisensa

14.04.2022 18:00 - Iiro Myllymäki

Niko Saarinen nähdään Selviytyjät Suomi -ohjelman seuraavalla kaudella. Miestä on jännittänyt kuvauksiin lähteminen niin paljon, että hän on yrittänyt perua koko osallistumisensa.

Radiojuontaja ja monesta tosi-tv-ohjelmasta tuttu Niko Saarinen, 35, on mukana Selviytyjät Suomi -ohjelman tulevalla kaudella. Saarinen kertoi asiasta NRJ Afterwork -ohjelmassa. Julkistuksen aikaan Saarinen on jo matkaamassa ohjelman kuvauksiin Malesiaan. Seuraavalla Selviytyjät Suomi -kaudella puolet osallistujista on aiemmilta kausilta tuttuja, kun taas puolet on ohjelmassa uusia kasvoja. Saarinen on osallistunut ohjelmaan kerran aiemmin.

Saarinen kertoo, että osallistuminen jännittää häntä erittäin paljon. Hän kertoo jännittäneensä ohjelmaan lähtöä jo kolmen kuukauden ajan.

- Olen kännipäissäni yrittänyt perua osallistumiseni. Se ei onnistunut. Lähetin ihan helvetin noloja tekstiviestejä tuotannolle. Viimeisin viestini oli, että revin lentolippuni, Saarinen kertoo Niko Nousiaisen ja Julianna Jokelan haastattelussa.

Hänelle oli tullut intuitiivinen olo, että hänen ei kannata osallistua. Myöhemmin tuotannon edustajan kanssa juttelemisen myötä mies kuitenkin päätti, että lähtee mukaan jännityksestä huolimatta. 

Saarinen on jo kerran ollut mukana Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. Hän oli mukana Ruotsin Lapissa kuvatulla kaudella, joka esitettiin Nelosella keväällä 2021. Nyt kokemuksesta tulee hänelle erilainen uuden kuvauspaikan myötä.

- Periaatteessa tämä on toka kerta, mutta eka kerta, Saarinen muotoilee.

Kondomeille käyttöä?

Kuvaukset vievät Saarisen kuudeksi viikoksi normaaliarjesta pois. Haastattelua antaessaan mies ei tiedä, keitä hän saa kilpakumppaneikseen. Saarinen on lukenut Jodelista veikkailuja osallistujista, ja veikkausten mukaan edellisen Big Brother Suomen voittanut Jasmiina olisi mukana. On myös veikkailtu, että aiemmin samalla kaudella Saarisen kanssa ollut Joalin Loukamaa olisi taas mukana.

- Siitä en tykkäisi. Siinä voisi tulla draamaa. Hänhän vähän puukotti minua selkään kaudellamme, Saarinen sanoo.

Sinkkuna kuvauksiin lähtevä Saarinen kertoo, ettei pistäisi pahitteeksi, jos kuvauksista löytyisi romanttista vipinää. Hän paljastaa, että sarjassa leiriläiset saavat halutessaan kondomeita.

- En pistäisi pahitteeksi, jos tulisi Selviytyjät-romanssi. Benjamin Peltonen voisi olla yksi… En tiedä. Kunhan se on mies, se riittää minulle, Saarinen sanoo nauraen.

Niko Saarinen on toiminut vuoden alusta alkaen NRJ:n viikonloppujuontajana. Radiotöidensä ohella hän vetää suosittua Nikotellen-podcastia yhdessä Jenna Mäkikyrön kanssa. Saarinen on tuttu monista tosi-tv-ohjelmista, kuten Big Brother Suomi, Viidakon tähtöset ja Farmi Suomi.

Voice.fi ja NRJ kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Niko Saarinen sai unelmapestin radiosta - "Studiossa voi tapahtua ihan mitä tahansa"

Lue myös: Yle: Niko Saarista jännitti yksi asia Selviytyjät Suomi -esiintymisessään - "Jos olen tuollainen tv:ssä..."

Kilpailut

Uusimmat