Kuva: Emmi Moilanen

Yle: Niko Saarista jännitti yksi asia Selviytyjät Suomi -esiintymisessään - "Jos olen tuollainen tv:ssä..."

31.12.2021 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Niko Saarinen kertoo Gogin kantabaari -ohjelmassa, että hän ei vetänyt tavanomaista "Niko-show'taan" Selviytyjissä.

Monista tosi-tv-ohjelmista ja podcasteista tuttu Niko Saarinen, 35, nähtiin alkuvuoden 2021 Selviytyjät Suomi -kaudella. Nyt Saarinen on kertonut omasta persoonastaan ohjelman kuvauksissa Ylen Gogin kantabaari -sarjassa.

Keskusteluohjelman vetäjä Gogi Mavromichalis sanoo Saariselle, että tämä vaikutti ohjelmassa erilaiselta kuin hänet on totuttu näkemään.

- Olit aika rauhallinen ja pohtiva Niko siinä ohjelmassa, Gogi sanoo.

Saarinen myöntää, että hänen julkisessa persoonassaan on yleensä mukana show-elementtiä eikä hän ole samanlainen ihminen kameroiden ulkopuolella.

- Tiesin, että Selviytyjät on aika rankka peli. Siellä ei voi lähteä tekemään sitä Niko-show’ta, koska Niko Saarinen on vähän show. Tuolla se ei toiminut, Saarinen sanoo.

Mies sanoo, että kuvauksissa peli imaisi niin paljon mukaansa, ettei millekään show’n vetämiselle jäänyt aikaa. Saarista kuitenkin huolestutti, mitä käy, kun hän pudottaa oman show-persoonansa pois.

- Olin aina pelännyt, että jos olen tuollainen tv:ssä, niin onko se tarun loppu. Että minulle ei tule enää kutsua seuraavaan, Saarinen toteaa.

Saarinen uskoo, että Selviytyjissä nähty Niko Saarinen on se oikea ihminen julkisen hahmon takana.

- Julkisuudessa oleva Niko, joka tänään istuu tässä, eroaa tosi paljon siitä Nikosta, joka istuu himassa. Mielestäni tietyllä tapaa kaikki, jotka ovat esillä, jotenkin esiintyvät, Saarinen pohtii.

Gogin kantabaarin seuraavassa jaksossa on Niko Saarisen lisäksi mukana radiojuontaja ja somevaikuttaja Karoliina Tuominen. Jakso esitetään Yle TV2:ssa perjantaina 7. tammikuuta kello 21. Jakso on nähtävissä jo Yle Areenassa.

Lue myös: Niko Saarinen ei halua enää provosoida tietoisesti: 'Nykyään on ihan okei, jos en herätä tunteita'

Lue myös: Benjamin tuli ulos kaapista ja sai hurjasti treffipyyntöjä - kertoo Ylellä haluavansa kuitenkin löytää kumppanin toisella tapaa

Kilpailut

Uusimmat