Kuva: Emmi Moilanen

Niko Saarinen sai unelmapestin radiosta - "Studiossa voi tapahtua ihan mitä tahansa"

03.01.2022 13:23 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Niko Saarinen aloittaa Radio NRJ:n viikonloppujuontajana.

Monista tosi-tv-ohjelmista ja podcasteista tunnettu Niko Saarinen, 35, aloittaa Radio NRJ:n viikonloppujuontajana tammikuussa. Saarinen juontaa ohjelmaa perjantaisin klo 18–21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12–16. Ensimmäistä kertaa Saarinen on äänessä perjantaina 7. tammikuuta.

- Viikonloput ovat ihmisen parasta aikaa! Olen niin fiiliksissä, että pääsen jakamaan sen yhdessä kuulijoiden kanssa. Tulevat viikonloput ovat jatkossa täynnä yllätyksiä, ja studiossa voi tapahtua ihan mitä tahansa, Saarinen kommentoi.

Saarisen ääntä on jo aiemminkin kuultu NRJ:n taajuudella. Hän on aiemmin juontanut kanavalla yhteistä ohjelmaa Rosanna Kuljun kanssa.

Niko Saarinen on puhunut haaveestaan olla radiojuontaja esimerkiksi huippusuositussa Nikotellen-podcastissaan. Podcastin edellisessä jaksossa Saarinen paljasti juontopestinsä ja sanoi, että kyseessä on hänelle suuri muutos.

- Tämä muuttaa viikkorytmiäni todella paljon. Puhuimme täällä paljon juhlimisesta. Nyt sitä ei ole. Otan tämän haasteen vastaan. Tämä on se, mitä halusin. Tämä oli tämän vuoteni suurin missio, ja saavutin sen, Saarinen iloitsi podcast-jaksossa.

Jakson pääset kuuntelemaan Podplaysta tästä linkistä.

Lue myös: Yle: Niko Saarista jännitti yksi asia Selviytyjät Suomi -esiintymisessään - "Jos olen tuollainen tv:ssä..."

Lue myös: Niko Saarisen suuri ammatillinen haave toteutuu: "Kuin lottovoitto"

Voice.fi, Radio NRJ ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat