Kuva: AOP

Kim Kardashian kertoo Kylie Jennerin haasteista lapsensa nimeämisessä - "Se on todella suuri päätös"

18.04.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti kertoo Kylie Jennerillä olevan mielessään yksi nimi, mutta tämä haluaa olla todellakin varma siitä, että nimi on oikea lapselle.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, tarjoaa seuraajilleen pienen päivityksen siskonsa Kylie Jennerin, 24, lapsen nimeämisprosessista.

- Eräs nimi on ollut esillä, mutta hän haluaa todella olla varma, Kardashian kertoo Kelly & Ryan -ohjelman haastattelussa.

Jenner sai puolisonsa Travis Scottin, 30, kanssa toisen lapsensa helmikuun alussa. Lapsi nimettiin aluksi Wolfiksi, mutta myöhemmin pariskunta päätti kuitenkin vaihtaa lapsensa nimen.

- Se on todella suuri päätös, Kardashian jatkaa.

- Lapsen nimen päättäminen on yksi vaikeimmista asioista ikinä, hän toteaa haastattelussa.

Neljän lapsen äiti kertoo, että myös hänen prosessinsa on ollut hyvin samankaltainen kuin sisarellaan on nyt. Hän kertoo käyttäneensä lapsistaan lempinimiä näiden syntymään saakka.

- Kun sain lapseni, en antanut heille nimeä ennen kuin he olivat syntyneet. Sitä haluaa nähdä, miltä lapsi näyttää, Kardashian toteaa. Hän kuitenkin tunnustaa ihmetelleensä, miksi ihmiset odottavat lapsen nimeämisessä.

- Ihmettelin aina, että teillähän on yhdeksän kuukautta aikaa miettiä asiaa. Mutta oli mitä hyvänsä, se on vaikea päätös, hän toteaa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jenner on kertonut USA Today -julkaisulle tienneensä lapsensa syntymätodistuksen nähdessään, että hän tulisi vaihtamaan nuorimmaisensa nimen.

- Meidän täytyi nopeasti allekirjoittaa syntymätodistus. Tiesin sillä hetkellä, kun allekirjoitin syntymätodistuksen, että tulisin todennäköisesti vaihtamaan nimen, Jenner kertoi julkaisulle aiemmin.

- Se ei vain sopinut hänelle. Emme ole vielä virallisesti vaihtaneet hänen nimeään. Olemme sen suhteen prosessissa, eikä minusta tunnu oikealta kertoa asiasta mitään, ennen kuin meillä on hänelle virallinen nimi, hän summasi haastattelussa.

Jenner kertoi maaliskuussa Instagram-tilillään lapsen tulevasta nimenmuutoksesta.

"Tiedoksenne, poikamme nimi ei ole enää Wolf. Se ei tuntunut oikealta hänelle. Halusin vain kertoa, sillä näen Wolf-nimeä kaikkialla", kosmetiikkamoguli kirjoitti ilmoituksessaan.

Lue myös: Kylie Jenner vaihtoi lapsensa nimen - nimi ei kuvastanut lasta enää

Lue myös: Paljastuiko syy Kylie Jennerin lapsen nimenvaihdokselle? Faneilla on oma teoriansa

Lue myös: Kylie Jennerin lastenhuoneen yksityiskohta kummastuttaa - pehmolelu maksaa uuden henkilöauton verran

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat