Kuva: Shutterstock

Netflix-tilauksen saattaa pian saada halvemmalla - hinnan ehto ei kuitenkaan välttämättä miellytä

20.04.2022 19:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Netflix saattaa pian tarjota uutta tilausvaihtoehtoa.

Suoratoistopalvelu Netflix suunnittelee tarjoavansa lähitulevaisuudessa uutta tilausvaihtoehtoa, jossa tilauksen saisi ostettua hieman halvemmalla. Halvemmassa tilauksessa ehtona ovat kuitenkin mainoskatkot, jotka sisältöihin pomppaavat.

Netflixin johto kuvailee uudistusta "jännittäväksi mahdollisuudeksi" yritykselle. Uudistus voisi tulla voimaan vuoden tai kahden sisällä.

- Olen kuluttajan valinnanvapauden suuri fani. On todella järkevää antaa mainoksia sietäville, matalampaa hintaa toivoville asiakkaille se, mitä he haluavat, kuvailee toinen Netflixin johtajista, Reed Hastings.

Hastings jatkaa, että uudistuksen mahdollistaa uudenlainen mainostaminen, joka on kehittynyt aiemmasta. Hastings lupailee, että datan kerääminen ja mainosten kohdistaminen kerätyn datan pohjalta jäisi Netflixin kohdalla historiaan. Hän kertoo myös uskovansa uudistuksen toimivuuteen, koska kilpailijoilla siitä on jo hyvää näyttöä.

- On aika selvää, että se toimii Hululle, Disney tekee sitä, HBO teki sitä. Meillä ei ole mitään epäilyksiä, etteikö se toimisi, Hastings perustelee.

Uudistus seuraa vuosineljännestä, jonka aikana Netflix on menettänyt yli 200 000 tilaajaa. Suoratoistopalvelu saattaakin etsiä uusia keinoja päästä vuoden 2022 tavoitteeseensa, joka on päinvastoin onnistua lisäämään 2,5 miljoonaa tilaajaa.

Lue myös: Käytätkö jonkun toisen Netflix-tunnuksia? Luvassa voi pian olla lisämaksuja

Lähde: The Hollyeood Reporter

Kilpailut

Uusimmat