Kuva: AOP / Shutterstock

Kim Kardashian meinasi vitsailla siskonsa pettämiskohuista suosikkiohjelmassa

24.04.2022 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Viime vuonna Kim Kardashian toimi Saturday Night Live -ohjelman juontajana. Naisen monologista jätettiin eräs vitsi pois.

Kim Kardashian, 41, toimi viime syksynä vierailevana juontajana suositussa Saturday Night Live -ohjelmassa. Juontajilla on tapana esittää jakson aluksi humoristinen monologi, ja myös Kardashian teki näin. Nainen viittasi reilun neljän minuutin monologissaan moniin aiheisiin, kuten eroonsa Kanye Westistä, 44, ja kohuttuun seksivideoonsa ex-kumppaninsa Ray J:n kanssa. Voit lukea lisää täältä.

Uuden The Kardashians -sarjan toisessa jaksosssa nähdään, kuinka Kardashian valmistautuu tulevaan SNL-juontotyöhönsä. Samalla selviää, että yksi vitsi jäi kokonaan monologista pois.

Kyseisessä sutkautuksessa Kardashian olisi vitsaillut siskostaan Khloé Kardashianista.

- Khloé, sinulla on maailman suurin sydän. Se on niin suuri, että siinä on tilaa Tristanille ja kaikille hänen sivuosilleen, Kardashianin paljasti, kuinka vitsi olisi mennyt.

Khloé Kardashianin ex-mies Tristan Thompson, 30, on ollut valtavasti esillä pettämiskohujen vuoksi ja tähän Kim Kardashian olisi viitannut. Viime vuoden lopulla selvisi, että Thompson petti Khloé Kardashiania keväällä 2021 ja tapauksen johdosta Thompsonille syntyi lapsi.

Khloé Kardashian ja Tristan Thompson erosivat ensimmäisen kerran vuonna 2019, kun Thompson muhinoi Jordyn Woods -nimisen naisen kanssa.

Lue myös: Kim Kardashian piikitteli siskojaan ja Kanye Westiä SNL-monologissaan - paljasti avioeron syyn

Lue myös: Khloé Kardashianin ex-mies joutui erikoisen tilanteen keskelle - fanit häiritsivät peliä

Lue myös: Khloé Kardashian paljastaa - pettämiskohua käsitellään uutuussarjassa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat