Kuva: AOP

Kim Kardashian piikitteli siskojaan ja Kanye Westiä SNL-monologissaan - paljasti avioeron syyn

11.10.2021 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kim Kardashian esiintyi Saturday Night Live -ohjelmassa ja nosti esiin esimerkiksi siskojensa plastiikkakirurgian.

Kim Kardashian, 40, toimi vierailevana juontajana viime viikonlopun Saturday Night Live -ohjelmassa. Juontajilla on tapana esittää jakson aluksi humoristinen monologi, ja myös Kardashian teki näin. Nainen viittasi reilun neljän minuutin monologissaan moniin aiheisiin, kuten eroonsa Kanye Westistä, 44, ja kohuttuun seksivideoonsa ex-kumppaninsa Ray J:n kanssa.

Heti kärkeen Kardashian nosti myös esiin perheensä kuuluisat siskot.

- Olen innoissani, että voin tänään näyttää teille, että olen paljon muutakin kuin vain kauniit kasvot, hienot hiukset, upea meikki, mahtavat rinnat ja täydellinen peppu. Toisin sanoen olen paljon muutakin kuin se referenssikuva, jonka siskoni näyttivät heidän plastiikkakirurgeilleen, Kardashian sanoi.

Kardashian-Jenner-klaanin sisarusten mahdolliset kauneusleikkaukset nousevat keskusteluun aina silloin tällöin. Esimerkiksi Khloé Kardashian joutui kesällä ikävien ulkonäköön liittyvien kommenttien kohteeksi.

Kim Kardashian nosti puheessaan esiin myös avioeronsa rap-tähti Kanye Westistä. Pari erosi alkuvuodesta oltuaan seitsemän vuotta naimisissa.

- Menin naimisiin kaikkien aikojen parhaan räppärin kanssa. Lisäksi hän on rikkain musta mies Amerikassa. Hän on lahjakas ja todellinen nero, joka antoi minulle neljä upeaa lasta. Joten kun erosin hänestä, kyse oli vain yhdestä asiasta: hänen persoonastaan. Tiedän, että se kuulostaa ilkeältä, mutta minulle on kerrottu, että komedia tulee totuudesta. Yritän aina olla aito, Kardashian totesi.

Saturday Night Liven kuvausten alla lähipiirilähteet kertoivat, että West olisi antanut Kardashianille erityistä tukea esiintymisen valmisteluissa. Page Six -julkaisun tietojen mukaan West olisi ollut yleisössä kannustamassa ex-kumppaniaan, joten ex-parin välit vaikuttavat olevan kunnossa.

Kardashian nosti monologissaan myös esiin nettiin vuonna 2007 vuotaneen seksivideonsa, jonka hän oli kuvannut silloisen poikaystävänsä Ray J:n kanssa.

- Olen itsekin yllättynyt siitä, että toimin täällä juontajana tänään. Kun minua pyydettiin tähän mukaan, ihmettelin, miksi minut halutaan juontamaan, koska minulla ei ole ollut mitään elokuvaensi-iltaakaan pitkään aikaan. Itse asiassa minulta on tullut vain se yksi elokuva julki, eikä kukaan edes kertonut minulle, että se on tulossa julki. Äitini taisi unohtaa kertoa siitä, Kardashian sanoi viitaten huhuihin, että hänen äitinsä Kris Jenner olisi todellisuudessa vuotanut videon.

Naisen koko monologin pääset katsomaan alta.

Lue myös: Kim Kardashian valehteli eksälleen seksivideosta - 'Hän särki sydämeni'

Lue myös: Pue toppaliivi kuin Kim Kardashian - mustanpuhuva tyyli hurmaa

Lähteet: BuzzFeed, Page Six

Uusimmat