Kuva: All Over Press

Tosi-tv-tähti kertoo, että hän ja Ben Affleck juttelivat deittisovelluksessa

01.05.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Emma Hernan sanoo, että hän ja Affleck saivat osuman julkkisten suosimassa deittisovelluksessa juuri ennen kuin Affleck alkoi seurustella Jennifer Lopezin kanssa.

Selling Sunset -tosi-tv-sarjasta tuttu Emma Hernan, 29, väitti vastikään, että hän ja Ben Affleck, 49, löysivät hetkeksi yhteyden deittisovelluksen kautta.

Raya-deittisovellus on julkkisten suosima paikka, jossa etsitään kumppaneita Tinder-sovelluksen tyyliin. Kyseisessä sovelluksessa Hernan ja Affleck olivat "matchanneet", eli saaneet osuman.

- Juttelimme muutaman päivän ja hän oli todella ihastuttava. Emme kuitenkaan koskaan tavanneet kasvotusten, Hernan kertoi Selling Sunset -ohjelman uusimmassa jaksossa.

Affleckin tiedottaja kommentoi nyt Today-julkaisulle Hernanin väitettä.

- Raya on varmistanut, että Affleck ei ole ollut aktiivinen palvelussa muutamaan vuoteen, tiedottaja kertoo, ottamatta sen enempää kantaa siihen, juttelivatko Hernan ja Affleck keskenään.

Affleck on kihloissa Jennifer Lopezin kanssa. Hernanin mukaan hän ja Affleck keskustelivat vain hetki ennen kuin Lopez ja Affleck löysivät toisensa.

Kuvan Emma Hernanista näet alta. Naista seuraa Instagramissa yli 1,6 miljoonaa ihmistä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Haluavatko Jennifer Lopez ja Ben Affleck lapsia yhdessä? Lähde paljastaa

Lue myös: Jennifer Lopez paljastaa, miten Ben Affleck kosi häntä: "Olin lempipaikassani"

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat kihloissa! Lopez vahvisti tiedon

Lähde: Today

Kilpailut

Uusimmat