Kuva: Senja Rapila

Krista Kosonen sai ulkomailla tunnustusta - ehdolla arvostetun palkinnon saajaksi

28.04.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kosonen tähdittää Beforeigners-nimistä sarjaa, josta on nyt saanut paras näyttelijä -palkintoehdokkuuden.

Näyttelijä Krista Kosonen, 38, tähdittää tällä hetkellä norjalaista Beforeigners-sarjaa, joka nähdään HBO Max -palvelussa. Nyt Kosonen ilmoittaa Instagram-sivullaan, että hän on ehdolla paras näyttelijä -palkinnon saajaksi norjalaisessa arvostetussa tv-gaalassa Gullruten Awards. Sarja sai myös kuusi muuta ehdokkuutta.

"On suuri kunnia olla ehdokkaana paras näyttelijä -kategoriassa Gullruten Awards -gaalassa. Ja Beforeignersin toinen tuotantokausi sai myös kuusi muuta ehdokkuutta, hurraa!" Kosonen kirjoittaa.

Julkaisu on kerännyt hetkessä huiman määrän tykkäyksiä sekä onnitteluviestejä.

Näet Kososen julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

HBO Maxin mukaan sarjan juoni etenee seuraavasti.

"Ympäri maailmaa alkaa tapahtua ennennäkemättömiä ilmiöitä, joista voimakkaiden, merellä tapahtuvien valonvälähdysten myötä ilmestyy ihmisiä menneisyydestä: kivikaudelta, viikinkiaikakaudelta ja 1800-luvun lopulta. Kukaan ei ymmärrä miten tämä voi olla mahdollista, eikä menneestä tulleilla ”beforeignereiksi” kutsutuilla ihmisillä itsellään ole tapahtuneesta muistikuvaa."

Sarjan ohjauksesta vastaa Jens Lien, ja sen ovat luoneet Anne Bjørnstad sekä Eilif Skodvin (Lilyhammer). Kososen lisäksi pääosaa draamasarjassa näyttelee Nicolai Cleve Broch.

Lue myös: Me Naiset: Krista Kosonen ottaa pettymykset tyynesti: "Jos joka kerrasta musertuisi, homma söisi elävältä"

Lue myös: Eeva: Krista Kosonen on raskaana - "Olemme todella onnellisia"

Kilpailut

Uusimmat