Kuva: AOP

Me Naiset: Krista Kosonen ottaa pettymykset tyynesti: "Jos joka kerrasta musertuisi, homma söisi elävältä"

15.12.2021 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Krista Kosonen kuvaa monia kansainvälisiäkin rooleja.

Nättelijä Krista Kososen, 38, ura saattaa näyttää tikkusuoralta ylämäeltä, mutta Me Naisten haastattelussa hän vakuuttaa työnsä olevan täynnä myös jatkuvaa yrittämistä ja torjutuksi tulemista. Kososen mukaan näyttelijänä ohimenneitä rooleja tulee niin paljon, ettei niitä voi jäädä murehtimaan.

- Työ on jatkuvaa yrittämistä ja torjuntaa, ja jos jokaisesta kerrasta musertuisi, homma söisi pian elävältä, Kosonen kuvailee Me Naisten haastattelussa. 

Kosonen onkin oppinut, miten pettymyksiä käsitellään.

- Juju on siinä, lannistuuko epäonnistumisista vai nouseeko niistä. Huumori ja oivallus, ettei häpeään kuole, Kosonen kertoo Me Naisille.

Viime aikoina Kosonen on kuvannut kansainvälisiä rooleja esimerkiksi norjalaisesssa hittisarjassa Beforeigners sekä saksalais-amerikkalaisessa The Swarmissa. Hän kertoo, että arki ja esimerkiksi ulkomaan kuvausreissut järjestyvät, kun kaikkea ei tarvitse hoitaa yksin. Myöskään Kososen aviopuolison, elokuvaohjaaja Antti Jokisen, 53, "myräkkä", joksi Kosonen kuvailee kumppaninsa työuupumusta, ei ole vaikuttanut Kososen töihin tai valintoihin. 

- Meillä on onneksi tukiverkkoja, isovanhempia ja lastenhoitajia, Kosonen jatkaa samassa haastattelussa.

Lue myös: Anna: Krista Kosonen muutti Norjaan ja löysi apua arkeen yllättävästä paikasta

Lue myös: Krista Kosonen juhlistaa 2-vuotishääpäivää somessa - kuvassa myös tähtikaasot

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat