Kuva: AOP / Shutterstock

Pete Davidsonin kaulalle ilmestyi uusi tatuointi - tribuutti Kim Kardashianille ja tämän lapsille?

01.05.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Koomikko ei aikaile ikuistaessaan muistoja rakkaastaan iholleen.

Tarkkasilmäiset ovat havainneet uuden tatuoinnin koomikko Pete Davidsonin, 28, kaulalla. Koomikko tunnetaan runsaista tatuoinneistaan, kioeikä vähiten niistä, jotka hän on ottanut niin entisten kuin nykyisen puolisonsa, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, kunniaksi.

Uudessa tatuoinnissa näyttäisi lukevan "KNSCP", jotka ovat Kardashianin ja hänen neljän lapsensa etunimien alkukirjaimet.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashianilla on neljä lasta yhdessä entisen puolisonsa, rap-artisti Kanye Westin, 44, kanssa: North, 8, Saint, 6, Chicago, 4, ja Psalm, 2.

Kardashian vieraili aiemmin juontaja Ellen DeGeneresin luotsaamassa talk-show:ssa, jossa hän kertoi Davidsonin ottamista tatuoinneista. Tosi-tv-tähti kertoi hänen kunniakseen otettujen tatuointien lisäksi koomikon kirjailleen polttomerkein Kardashianin etunimen rintaansa.

Davidson on seurustellut aiemmin laulaja Ariana Granden, 28, kanssa. Koomikko otti suhteensa aikana laulajan kanssa useita yhteistatuointeja. Heillä on esimerkiksi sormissaan identtiset pilvenhattarat.

Koomikko seurusteli vuosina 2016-2018 näyttelijä Cazzie Davidin, 27, kanssa, jonka Davidson niin ikään ikuisti iholleen. Hän esimerkiksi tatuoi näyttelijän nimen sormeensa ja otti kuvia käsivarteensa rakkaansa kunniaksi. Nyttemmin romanssin aikana otetut tatuoinnit on peitetty.

Davidson ja Kardashian ovat seurustelleet yhdessä noin puolen vuoden ajan. Heidän suhteensa alkoi pian sen jälkeen, kun Kardashian vieraili Saturday Night Live -televisio-ohjelmassa, jonka yksi vakiokasvoista Davidson on.

Lue myös: Pete Davidsonille oma sarja - ohjelmassa seurataan tiiviisti koomikon elämää

Lue myös: Kim Kardashian paljastaa totuuden Pete Davidsonin tatuoinnista - "Se on polttomerkki"

Lue myös: Onko Pete Davidsonilla Kim Kardashianille omistettu tatuointi? Fanit varmoja asiasta

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat