Kuva: AOP

Fast & Furious -ohjaaja vaihtui - syy Vin Dieselin käytöksessä?

04.05.2022 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Uusi ohjaaja tunnetaan muun muassa The Incredible Hulk -elokuvan taustalta.

Huhtikuun lopulla selvisi, että Fast & Furious 10 -, eli Fast X -elokuvan ohjaaja Justin Lin, 50, on lähtenyt pestistään vain muutama päivä sen jälkeen, kun elokuvan kuvaukset alkoivat. Screenrant-julkaisu uutisoi tuolloin, että Lin ja muu leffan henkilökunta olivat eri mieltä Fast & Furious -universumin luovista ratkaisuista

Nyt Cinemablend-sivuston mukaan Linin on korvannut Louis Leterrier, joka on ohjannut muun muassa elokuvat Transporter 2The Incredible Hulk sekä Clash of the Titans.

Lähde on paljastanut The New York Daily News -julkaisulle, että syy Justin Linin lähtemiseen löytyy Vin Dieselistä, 54, joka on Fast & Furious -elokuvasarjan päätähti. Lähteen mukaan Diesel ilmestyi kuvauksiin huonossa kunnossa eikä muistanut vuorosanojaan. Lin ei ole itse kommentoinut lähtöään millään tavalla. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Dieselin välit huononevat kollegan kanssa. Vuonna 2017 Diesel ja Dwayne Johnson, 50, riitautuivat ja pysyivät erillään lehdistötilaisuudessa. Johnsonin mukaan kaksikolla on "fundamentaalisia eroja filosofiassa ja siinä, kuinka he suhtautuvat yhteistyöhön ja elokuvantekoon". Voit lukea lisää täältä. Johnson tähditti pitkään elokuvasarjaa, mutta ei ole tulossa takaisin.

Lue myös: Ohjaaja jätti uuden Fast & Furious -elokuvan kesken kuvausten

Lue myös: Yksi hahmo meinasi jäädä tulevasta Fast & Furious -elokuvasta - Vin Dieselin tytär jyrähti'

Lähde: Cinemablend

Kilpailut

Uusimmat