Kuva: AOP

Kardashian-Jennerit voittivat oikeustaistelun Blac Chynaa vastaan

03.05.2022 23:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Lähes kaksi viikkoa kestänyt oikeudenkäynti on tullut päätökseensä.

Lähes kaksi viikkoa kestänyt oikeudenkäynti Kardashian-Jenner-perheen, sekä tosi-tv-tähti Blac Chynan, 33, välillä on tullut päätökseensä.

Chyna oli haastanut oikeuteen Kris Jennerin, 66, Kim Kardashianin, 41, Khloé Kardashianin, 37, sekä Kylie Jennerin, 24. Chynan mukaan edellä mainitut henkilöt olivat toiminnallaan masinoineet hänestä kertovan tosi-tv-sarjan lakkauttamisen yhden tuotantokauden jälkeen, ja aiheuttaneet täten mahdollisesti miljoonien dollareiden tulonmenetykset. Oikeudenkäynti käytiin viisi vuotta sen jälkeen, kun Chyna oli nostanut kanteen.

Maanantaina oikeudenkäynti tuli päätökseensä. Lopullisen tuomion mukaan Kardashian-Jennerit eivät ole aiheuttaneet Chynalle taloudellista vahinkoa. Tuomionluvun aikana Kardashian-Jennerit eivät olleet paikalla, sillä he olivat valmistautumassa samana iltana järjestettyyn Met-gaalaan.

Kardashian-Jennereiden asianajaja kommentoi oikeuden päätöstä medialle.

- Mielestäni tapaus oli hyvin selkeä. Valamiehistö teki hyvää työtä. Perhe oli todella iloinen ja mielissään päätöksestä, asianajaja kertoo.

Sen sijaan Chynan oikeusavustajan mukaan Chyna ei ole täten pahoinpidellyt entistä puolisoaan, Rob Kardashiania, 34. Väitetty pahoinpitely nostettiin esiin oikeudenkäynnin aikana.

Lue myös: Rob Kardashian todistaa - suhteessa kuristamista, pahoinpitelyä ja aseella osoittelua

Lue myös: Kylie Jenner muistelee saaneensa uhkaavia viestejä Blac Chynalta - "Ajattelin hänen olevan pilvessä"

Lue myös: Blac Chyna uhkasi tappaa Kylie Jennerin - Kris Jenner todisti oikeudessa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat