Kuva: Splahsnews.com

Rob Kardashian todistaa - suhteessa kuristamista, pahoinpitelyä ja aseella osoittelua

28.04.2022 23:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti kertoo, ettei ole rakastanut puolisoaan.

Tosi-tv-tähti Rob Kardashian, 35, väittää paraikaa käynnissä olevassa oikeudenkäynnissä, ettei ole rakastanut entistä puolisoaan Blac Chynaa, 33, heidän suhteensa aikana.

Robin mukaan heidän parisuhteensa ei ollut aitoa rakkautta, vaan Rob ajatteli Chynan olevan hänelle ainoa oikea puoliso, sillä tämä hyväksyi Robin heikoimmillaan.

- Ei se ollut oikeaa rakkautta. Sain lapsen tämän naisen kanssa, Rob kertoo. Entisellä pariskunnalla on 5-vuotias tytär.

(kuva: AOP)

Rob myös kertoo oikeudessa Chynan pahoinpidelleen hänet viidesti heidän suhteen aikana. Hän nosti esiin myös ampuma-asevälikohtauksen, josta myös Robin sisko Kim Kardashian, 41, sekä tämän äiti Kris Jenner, 66, ovat puhuneet aiemmin.

- Päätäni on osoitettu aseella useita kertoja tämän naisen toimesta. Se ei ole oikeaa rakkautta, Rob toteaa.

Jenner kertoi aiemmin välikohtauksen tapahtuneen joulukuussa 2016. Jenner ei kertomansa mukaan ilmoittanut tapahtuneesta poliisille, sillä uskoi oman turvallisuustiiminsä hoitavan asian.

Robin mukaan Chyna on myös kuristanut häntä puhelimen johdolla kokaiinin ja alkoholin alaisena. Mies on kertonut myös joutuneensa palkkaamaan täysipäiväisen henkivartijan, sillä on pelännyt itsensä sekä tyttärensä hengen puolesta.

Robin todistus kuultiin, kun yhdeksän päivää oli kulunut oikeudenkäynnin alkamisesta. Chyna on haastanut Kardashian-Jenner -perheen oikeuteen sadasta miljoonasta dollarista, sillä hänen mukaansa perhe on masinoinut hänen ja Robin elämästä kertovan tosi-tv-sarjan lopettamisen yhden tuotantokauden jälkeen.

Rob ja Chyna seurustelivat vuosina 2016 ja 2017. Pariskunta meni kihloihin vain kymmenen viikkoa tapaamisensa jälkeen.

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi harvinaisen kuvan veljestään ja some ihastui: "Ihanaa nähdä Rob"

Lue myös: Kostopornoa sosiaalisessa mediassa - Kardashianit ja Blac Chyna vastakkain oikeudessa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat