Kuva: AOP

Priscilla Presley ihastui täysin uuteen Elvis-elokuvaan: "Hänellä oli suuret saappaat täytettävänään"

03.05.2022 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Elvistä elokuvassa esittää Austin Butler.

Edesmenneen muusikkolegenda Elvis Presleyn entinen vaimo Priscilla Presley, 76, kertoo nähneensä uuden Elvis-elokuvan jo ennakkoon ja kuvailee, mitä mieltä on teoksesta.

Presley kertoo olleensa hyvin tyytyväinen siihen, miten hänen entisen puolisonsa tarina on elokuvassa kerrottu. Hän myös ylistää ohjaaja Baz Luhrmannin taitoja.

- Se on tositarina, joka on kerrottu loistavasti ja luovasti, Bazin ainutlaatuisella taiteellisella tavalla, johon vain hän voi pystyä, Presley kuvailee.

Presley oli vaikuttunut myös pääosassa olevan Austin Butlerin, 30, roolisuorituksesta.

- Elvistä näyttelevä Austin Butler on omaa luokkaansa. Bravo hänelle! Hänellä oli suuret saappaat täytettävänään ja hän oli hyvin hermostunut roolin näyttelemisestä. Voin vain kuvitella, Presley hehkuttaa.

Hän jatkaa, että tarinalla ei ole kovin onnellista loppua, mutta näkee silti tärkeänä, että ihmiset ymmärtävät elokuvan katsottuaan Elviksen tarinaa paremmin.

- Uskon, että tulette ymmärtämään hieman enemmän Elviksen matkaa, Presley summaa.

Julkaisun voit katsoa alta tai täältä.

Presleyt avioituivat vuonna 1967, mutta erosivat muutamaa vuotta myöhemmin 1973. He saivat myös yhteisen tyttären, Lisa Marie Presleyn, 54, vuosi avioitumisensa jälkeen. Elvis menehtyi jo vuonna 1977 vain 42-vuotiaana.

Lue myös: Esimakua odotetusta Elvis-elokuvasta on julkaistu - traileri jättää kylmät väreet

Lue myös: Yllättävä artisti on mukana Elvis-elokuvan soundtrackilla - kuuntele pätkä elokuvamusiikista

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat