Kuva: AOP / Shutterstock

Kim Kardashian ei ole puhunut Kanye Westille kohupuheen jälkeen - "Hän käveli ulos"

06.05.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kim Kardashian vitsaili avioerostaan viime syksynä Saturday Night Live -ohjelmassa. Tämä ei ollut Westin mieleen.

Kim Kardashian, 41, toimii viime syksynä jättisuositun Saturday Night Live -ohjelman juontajana Yhdysvalloissa. Kardashian nosti avausmonologissaan esiin muun muassa avioeronsa rap-tähti Kanye "Ye" Westistä, 44.

- Menin naimisiin kaikkien aikojen parhaan räppärin kanssa. Lisäksi hän on rikkain musta mies Amerikassa. Hän on lahjakas ja todellinen nero, joka antoi minulle neljä upeaa lasta. Joten kun erosin hänestä, kyse oli vain yhdestä asiasta: hänen persoonastaan. Tiedän, että se kuulostaa ilkeältä, mutta minulle on kerrottu, että komedia tulee totuudesta. Yritän aina olla aito, Kardashian totesi

Pari erosi vuoden 2021 alkupuolella.

Kim Kardashian ja Kanye "Ye" West. (kuva: AOP)

Viime syksynä kuvattiin myös tuoretta The Kardashians -sarjaa, jonka uusimmassa jaksossa Kim Kardashian paljastaa, että ei ole jutellut Westin kanssa sitten monologin.

- Hän käveli ulos ohjelmasta kesken monologini. En ole jutellut hänelle sen jälkeen, Kardashian sanoo.

- Kanye suuttui varsinkin siitä, että kerroin, kuinka olemme eronneet. Hänen mielestään olimme vasta "aloittaneet eroprosessin". Kanye myös suuttui siitä, että kutsuin häntä räppäriksi, sillä hän on omien sanojensa mukaan paljon enemmän kuin pelkkä räppäri, Kardashian jatkaa.

The Kardashian -sarja keräsi ensimmäisellä viikollaan niin paljon katsojia, että siitä tuli kaikkien aikojen menestynein reality-sarjan avaus Yhdysvaltojen suoratoistohistoriassa.

Lue myös: Kim Kardashian piikitteli siskojaan ja Kanye Westiä SNL-monologissaan - paljasti avioeron syyn

Lue myös: Kim Kardashianin juontamasta SNL-ohjelmasta ensimmäinen maistiainen - video herätti mielipiteitä

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat