Kuva: YouTube / HBO Max

Odotetusta House of the Dragon -fantasiasarjasta traileri - video nousi heti somehitiksi

07.05.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Game of Thrones perustui George R. R. Martinin kirjoittamaan A Song of Ice and Fire -kirjasarjaan (suom. Tulen ja jään laulu), kun taas tuleva sarja sijoittuu Martinin Fire And Blood -kirjaan.

Game of Thrones -fanit ovat kuumeisesti odottaneet tulevaa House of the Dragon -fantasiaseikkailua, joka julkaistaan 21. elokuuta HBO Max -palvelussa.

Nyt HBO Max on julkaissut House of the Dragonista uuden trailerin, joka on saanut valtavan suosion. Video on nimittäin noussut YouTuben trendaavimpien julkaisujen joukkoon ja kerännyt päivässä miljoonia katsojia.

"En tiedä, olenko koskaan odottanut mitään asiaa näin paljon", kommentoi eräs katsoja.

House Of The Dragonissa seurataan Targaryen-suvun elämää ja sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen Game of Thronesin tarinaa. Kuten uudelta trailerilta huomaa, on luvassa ainakin juonittelua, sotaa, draamaa ja lohikäärmeitä. Matt Smithin ja Emma D’Arcyn esittämät vaaleahiuksiset Daemon Targaryen sekä Rhaenyra Targaryen ovat myös mukana.

Prinssi Daemon Targaryen on kuningas Viserysin nuorempi veli ja valtaistuimen perijä. Prinsessa Rhaenyra Targaryen on kuninkaan ensimmäinen lapsi, jonka suonissa virtaa puhdas Valyrianin veri. Molemmat ovat myös lohikäärmeratsastajia.

Näet trailerin alta tai tästä.

Game of Thrones perustui George R. R. Martinin kirjoittamaan A Song of Ice and Fire -kirjasarjaan (suom. Tulen ja jään laulu), kun taas tuleva sarja sijoittuu Martinin Fire And Blood -kirjaan.

Lue myös: Game of Thronesin spin off -sarja julkaistaan kesällä

Lue myös: Jason Momoa kritisoi toimittajaa, joka toi esille Game of Thronesin kohtauksen: "Inhottavaa"

Lue myös: Game of Thrones -kirjailija antaa mielipiteensä tulevasta spin off -fantasiaseikkailusta

Kilpailut

Uusimmat