Kuva: All Over Press

Game of Thrones -kirjailija antaa mielipiteensä tulevasta spin off -fantasiaseikkailusta

22.02.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

House of The Dragon julkaistaan, ainakin näillä näkymin, vielä tämän vuoden aikana.

Game of Thrones -fanit ovat kuumeisesti odottaneet tulevaa House of the Dragon -fantasiaseikkailua, jonka HBO julkaisee, ainakin näillä näkymin, vielä tämän vuoden aikana. Game of Thrones perustui George R. R. Martinin kirjoittamaan A Song of Ice and Fire -kirjasarjaan (suom. Tulen ja jään laulu), kun taas tuleva sarja sijoittuu Martinin Fire And Blood -kirjaan.

Tuoreessa blogikirjoituksessaan Martin sanoo, että on nähnyt ensimmäisistä jaksoista raakaversiot ja ne ovat hänen mielestään loistavia.

- Rakastin niitä! Tietenkin vielä on paljon työtä tehtävänä, sillä muun muassa erikoisefektit, värisäädöt ja musiikki vaativat aikaa. Käsikirjoitus, ohjaus ja näytteleminen kuitenkin ovat omaa luokkaansa, mies sanoo. 

Mutta milloin sarja julkaistaan? Martin ei osaa antaa tarkkaa vastausta.

- Toivoisin, että voisin kertoa sen teille, mutta korona ja jälkityöt vaativat työtä. Emme näe sarjaa vielä tänä keväänä, mutta ehkä jo kesällä tai viimeistään syksyllä? mies pohtii. 

House Of The Dragonissa seurataan Targaryen-suvun elämää. Sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen Game of Thronesin tarinaa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Game of Thrones -faneille iloisia uutisia - nyt voit tutustua sarjan kulisseihin uudella tavalla

Lue myös: Game of Thronesin Peter Dinklage tyrmää Lumikki ja seitsemän kääpiötä -uusintaversion

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat