Kuva: AOP

Paul Walkerin tytär muisteli edesmennyttä isäänsä äitienpäivänä: "Haluan kiittää myös isääni"

09.05.2022 19:15 - Riia Frost

Malli Meadow Walker on perustanut isänsä muistoksi voittoa tavoittelemattoman järjestön nimeltä The Paul Walker Foundation.

Malli, ja edesmenneen Fast & Furious -elokuvasarjan näyttelijän Paul Walkerin ainoa tytär, Meadow Walker, 23, toivotti kaikille hyvää äitienpäivää Instagram-tarinoissaan. Paul Walker kuoli auto-onnettomuudessa marraskuussa 2013 ystävänsä Roger Rodaksen kanssa.

Daily Mail -julkaisun mukaan Meadow Walker näytti ensimmäisessä tarinajulkaisussaan lapsuuskuvansa, jossa hän istuu iloisena isänsä sylissä.

”Hyvää äitienpäivää kaikille mahtaville äideille maailmassa. Äitienpäivänä haluan kiittää myös isääni siitä, että hän oli paras vanhempi maailmassa”, Walker kirjoitti.

Seuraavassa tarinajulkaisussaan Walker näytti toisen lapsuuskuvan, jossa hänen isänsä on kamera kädessä kuvaamassa nuorta tytärtään.

”Kenelle tahansa, jolla ei ole äitiä, rakastan sinua”, Walker kirjoitti kuvatekstiksi.

Vuonna 2021 Walker muisteli Vogue-julkaisussa lapsuuttaan ja sitä, millainen hänen isänsä oli vanhempana.

- Olin aikamoinen poikatyttö nuoruudessani. Kasvaessani, erityisesti isäni kasvatuksessa, emme keskittyneet meikkeihin. Me teimme ”poikien aktiviteetteja”, kuten pyörimme mudassa, pelasimme jalkapalloa ja sekoilimme, Walker kertoi.

Meadow Walker meni naimisiin vuonna 2021 näyttelijä Louis Thornton-Allanin kanssa. Mallina toimiva Walker on myös perustanut isänsä muistoksi voittoa tavoittelemattoman järjestön nimeltä The Paul Walker Foundation, jonka on tarkoitus suojata meriä ja luontoa.

Paul Walker. (kuva: AOP)

Lue myös: Paul Walkerin kuolemasta kahdeksan vuotta - tyttäreltä kaunis julkaisu

Lue myös: Vin Diesel poseeraa Paul Walkerin pikkuveljen kanssa, some ihastui: "Herkistyin"

Lähteet: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat