Kuva: AOP

Kim Kardashianin kampaaja kertoo tosi-tv-tähden tyylimuutoksesta - "Rakastan vaaleahiuksista Kimiä"

14.05.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Chris Appletonin mukaan hiusten värjääminen vaatii suunnitelmallisuutta. Väriä ei pidä vain levittää päähänsä ja toivoa parasta.

Punaisella matolla esiintyvien julkisuuden henkilöiden takana on joukko ihmisiä, jotka huolehtivat tähden ulkonäöstä.

Yksi viime aikoina silmiinpistävimmistä tyylimuutoksista on ollut tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, tummien hiusten vaihtuminen vaaleisiin kutreihin Met-gaalaa varten. Kardashian esiintyi gaalassa edesmenneen näyttelijän, Marilyn Monroen iltapuvussa, ja kokonaisuus viimeisteltiin Monroen tapaan vaaleilla suortuvilla.

Kardashianin luottokampaajana tunnettu Chris Appleton kommentoi asiakkaansa hiustyylin muutosta viihdejulkaisu E! News:lle. Hänen mukaansa Met-gaala oli mitä mainioin hetki tyylimuutokselle.

- Se oli juuri oikea aika. Se vain sujahti sijoilleen, Appleton kommentoi E! News:lle.

- Rakastan vaaleahiuksista Kimiä. Mielestäni on niin mielenkiintoista, kuinka hiusväri muuttaa käyttämiesi vaatteiden väriä ja se todellakin muuttaa käyttämääsi meikkiä. Siinä voi todella uudelleenkeksiä asioita, hän jatkaa.

Appletonin mukaan totaalinen tyylimuutos vaatii rutkasti kärsivällisyyttä, huolenpitoa ja huomiota, jotta asiat menevät oikein. Myös Kardashianin tavalla laittaa hiuksiaan oli merkitystä täydellisen tyylin luomisessa.

- En halunnut joustaa hiusten kunnosta siinä määrin, että lopputulos ei näyttäisi hyvältä, Appleton kertoo.

- Meillä oli nopea suunnanmuutos, sillä meidän täytyi saada hiukset vaalennettua Met-gaalaa varten. Hiusten vaalennuskertojen välissä olikin paljon hiuksia korjaavia hoitoja. Kikkani on työstää hyvin pieniä hiusosioita kerrallaan, kampaaja valottaa työskentelytapojaan.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Appleton on opiskellut hiusten värjäystä, jonka vuoksi hänellä on tietämystä hiusten ominaisuuksista. Näin hän pystyy valitsemaan asiakkailleen parhaat mahdolliset metodit. Appletonin asiakkaisiin kuuluvat Kardashianin lisäksi muun muassa artistit Dua Lipa, 26, sekä Jennifer Lopez, 52.

- Kyse ei tosiaankin ole siitä, että laitettaisiin vain hiusväriä joka paikkaan toivoen parasta. Kyseessä on kuitenkin prosessi, joka täytyy suunnitella, hän toteaa.

Appleton korostaa, ettei hiuksia tulisi vaalentaa kotikonstein, vaan vaaleamman suortuvan toivossa olisi hyvä suunnata kampaajan juttusille.

Lue myös: Kim Kardashian teki sen - pukeutui Marilyn Monroen miljoonien arvoiseen mekkoon ja vaalensi hiuksensa

Lue myös: Kim Kardashian nukahti kampaajan tuoliin - kuva tilanteesta levisi ja fanit olivat haltioituneita

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat