Kuva: AOP

Lähde: Jason Momoa tapailee meksikolaista näyttelijää

17.05.2022 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Momoa ja meksikolaisnäyttelijä yrittävät jatkuvasti löytää yhteistä aikaa kiireiden keskellä, lähde kertoo E! News -julkaisulle.

Näyttelijä Jason Momoa, 42, ilmoitti tammikuussa eroavansa vaimostaan Lisa Bonetista, 54. Pari oli naimisissa viiden vuoden ajan, ja heillä on 13- ja 14-vuotiaat lapset. Lopulta myös huhuttiin, että Momoa ja Bonet olisivat palanneet yhteen, mutta näin ei ikinä tapahtunut.

Momoa yhdistettiin hetkeksi myös näyttelijä Kate Beckinsaleen, 48, mutta he ovat lähteiden mukaan vain ystäviä keskenään.

Nyt Momoaa lähellä oleva lähde sanoo E! News! -julkaisulle, että Momoa on itse asiassa käynyt treffeillä jo kuukausia meksikolaisen näyttelijän Eiza Gonzalezin, 32, kanssa.

- Eiza pitää Jasonista todella paljon. Hän tietenkin keskittyy uraansa, mutta hän, ja kaikki muutkin, rakastavat Jasonia, lähde sanoo.

Momoa on taas kiireinen uuden Fast X -elokuvan parissa.

- Jason ja Eiza suunnittelevat aikataulujaan niin, että he ehtivät viettää aikaa toistensa kanssa. Molemmat ovat tällä hetkellä hyvin kiireisiä, lähde jatkaa.

Eiza Gonzalez. (kuva: AOP)

Gonzalez on näytellyt muun muassa elokuvissa Hobbs & Shaw, I Care a Lot sekä Godzilla vs. Kong. Hän nousi Yhdysvalloissa kuuluisuuteen From Dusk till Dawn: The Series -kauhusarjasta.

Gonzalezia seuraa Instagramissa yli 7,5 miljoonaa ihmistä.

Lue myös: Jason Momoa pahoittelee julkaisemiaan kuvia - 'Ei ollut tarkoitus loukata kulttuurianne'

Lue myös: Maailman myydyimmästä pelistä on tulossa elokuva - päätähtenä Jason Momoa?

Lue myös: Fast & Furious -ohjaaja vaihtui - syy Vin Dieselin käytöksessä?

Lue myös: Suhdehuhut roihahtivat Jason Momoan ja näyttelijäkollegan välillä - mies kommentoi nyt

Lähde: E! News!

Suosittelemme

Uusimmat