Kuva: AOP

Maailman myydyimmästä pelistä on tulossa elokuva - päätähtenä Jason Momoa?

19.04.2022 16:15 - Riia Frost

Jason Momoa on Warner Bros. -elokuvastudiolle jo entuudestaan tuttu muun muassa Aquaman- ja Dune-elokuvista.

Videopelit ovat olleet viime vuosina suuressa suosiossa elokuvateollisuudessa. Muun muassa Free Guy – ja Sonic the Hedgehog -elokuvien jälkeen valkokankaalle on saapumassa live-action-versio menestysvideopeli Minecraftista.

The Verge -julkaisun mukaan kyseinen elokuvaprojekti on ollut jo vuosia Warner Bros. -elokuvastudion työn alla, mutta on viivästynyt muun muassa ohjaajavaihdosten takia. Viimeksi ilmoitettu Minecraft-elokuvan julkaisupäivä olisi pitänyt olla jo 4. maaliskuuta 2022, mutta sitä painostettiin siirtämään The Batmanin ensi-illan takia. Uutta julkaisupäivää ei ole toistaiseksi paljastettu.

Nyt muun muassa The Hollywood Reporter -julkaisu vahvistaa tulevan Minecraft-elokuvan vahvana päätähtiehdokkaana olevan näyttelijä Jason Momoa, 42, joka käy viimeisiä neuvotteluita Warner Bros. -studion kanssa. Momoa on Warnerille jo entuudestaan tuttu muun muassa Aquaman- ja Dune-elokuvista.

Suosittuun videopeliin pohjautuvan elokuvan tulee ohjaamaan Jared Hess, jonka käsialaa on muun muassa palkittu Napoleon Dynamite. Elokuvan kehittäjän Jill Messickin kuoltua vuonna 2018, nykyisinä tuottajina tulee toimimaan Mary Parent ja Roy Lee. Messick saa kuitenkin tunnustuksen ja tuotantohyvityksen elokuvan kehittämisestä.

Mikä ihme on Minecraft?

Minecraft-videopelissä pelaaja voi luoda rakennelmia kuutioiden avulla. Minecraftin täysversio julkaistiin vuonna 2011 ja siitä tuli jo parissa vuodessa sensaatio. Nykyään peliä on myyty lukuisilla alustoilla miljoonilla euroilla ja sillä on jo noin 91 miljoonaa kuukausittaista pelaajaa. Kolmiulotteinen pelimaailma on kerännyt itselleen suuren yhteisön ja on erityisesti nuorten suosiossa.

Minecraft on kaikkien aikojen myydyin peli.

Videopelin virallisen trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kouluopetusta Minecraft-videopelin avulla? Englannin pilottitestistä rohkaisevia tuloksia

Lue myös: Jason Momoa vahvistaa olevansa sinkku - vietti aikaa tunnetun naisnäyttelijän kanssa

Lähteet: The Hollywood Life Reporter, The Verge

Kilpailut

Uusimmat