Kuva: AOP

Kourtney Kardashian ja Travis Barker valmistelevat Italian-häitään - juhlat pidetään pian

21.05.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunta on juhlinut liittoaan kerta toisensa jälkeen, mutta kolmannet juhlat tulevat olemaan tosi-tv-tähden satuhäät.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 43, valmistelee paraikaa puolisonsa, muusikko Travis Barkerin, 46, kanssa Italiassa järjestettäviä hääjuhliaan.

Pariskunta virallisti liittonsa viime viikonloppuna pienessä seremoniassa, jossa olivat paikalla pariskunnan lisäksi ainoastaan Kardashianin isoäiti ja Barkerin isä.

Kardashianin lähipiiriin kuuluvan henkilön mukaan tosi-tv-tähti on todella innoissaan häämöttävästä hääjuhlastaan.

- Kourtney on hoitanut rennosti hääjärjestelyitään ja hän on ollut hyvällä mielellä, lähde kertoo.

- Hän vain on niin iloinen ja rakastunut Travisiin, eikä hän stressaa lainkaan yksityiskohdista. He ovat todella innoissaan pian alkavasta uudesta luvusta elämästään ja siitä, että voivat tehdä siitä vielä virallisempaa, lähipiiristä todetaan.

- Vaikka he ovat virallisesti naimisissa, Kourtney on innoissaan saadessaan viimein satuhäänsä, jossa hänen perheensä ja ystävänsä pääsevät todistamaan heidän vihkiytymistään, lähde jatkaa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähteen mukaan myös pariskunnan lapset ovat osallistumassa juhlaan.

Kardashianilla on edellisestä liitostaan mediapersoona Scott Disickin, 38, kanssa kolme lasta. Barkerilla on sen sijaan kaksi lasta sekä tytärpuoli edellisestä suhteestaan.

Barker kosi Kardashiania viime lokakuussa ja huhtikuussa pariskunta yllätti menemällä naimisiin kostean illan päätteeksi Las Vegasissa. Vihkiseremonia ei kuitenkaan ollut virallinen, sillä pariskunnalla ei ollut esittää esteettömyystodistuksia.

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Travis Barker ovat menneet naimisiin - seremonia aamuyön tunteina

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Travis Barker virallistivat avioliittonsa - häät lähipiirin läsnäollessa

Lue myös: Scott Disick yrittää hyväksyä vaimonsa uuden liiton - 'Hän joutuu elämään pahimman painajaisensa yhä uudestaan'

Lähde: E! News

Suosittelemme

Uusimmat