Kuva: AOP

Scott Disick yrittää hyväksyä vaimonsa uuden liiton - 'Hän joutuu elämään pahimman painajaisensa yhä uudestaan'

18.05.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Mediapersoona joutuu seuraamaan sivusta entisen puolisonsa hääjuhlia uudestaan ja uudestaan.

Mediapersoona Scott Disick, 38, on seurannut viime aikoina sivusta entisen puolisonsa, tosi-tv-tähti Kourtney Kardashianin, 43, avioitumista mielitiettynsä, muusikko Travis Barkerin, 46, kanssa. Kaksikko ei ole viettänyt häitään vain kerran, vaan peräti kahdesti, ja mitä ilmeisimmin vielä kolmannet hääjuhlat ovat tuloillaan.

- Vaikka hänellä on ollut paljon aikaa tulla sinuiksi tilanteen kanssa ja hän pitää siitä, mitä hänellä on meneillään Rebecca Donaldsonin kanssa, se ei tee helpoksi hyväksyä sitä, että Kourtney on nyt jonkun toisen vaimo, Disickin lähipiiristä kerrotaan.

- Pahinta tilanteessa on se, että kun hän yrittää päästä eteenpäin, hän joutuu kokemaan Kourtneyn häät ei vain kerran, ei kahdesti, vaan kolmesti, lähde jatkaa.

- Se on kuin hän joutuisi käymään pahimman painajaisensa läpi yhä uudestaan ja uudestaan, lähde toteaa.

Toinen sisäpiiriläinen kertoo Disickillä olevan sulattelemista vielä siinä tiedossa, ettei heillä ole enää Kardashianin kanssa yhteistä tulevaisuutta.

- Loppujen lopuksi Scott haluaa kuitenkin Kourtneyn olevan onnellinen, sisäpiiriläinen paljastaa.

Sisäpiiristä kerrotaan, ettei Disick kuitenkaan ole riemuissaan siitä, että mikäli hän mielii pitää hyvät välit entiseen vaimoonsa, on hänen tultava toimeen myös tämän nykyisen puolison kanssa.

- Siitä huolimatta, että Kourtney ja Travis ovat seurustelleet viime kuukaudet, on Scott aina ajatellut, että hänellä olisi mahdollisuuksia kilpailussa. Scott tietää, että hänellä on sija Kourtneyn elämässä jo pelkästään siitä syystä, että heillä on yhteisiä lapsia. Mutta nyt, kun hän (Kourtney) on naimisissa ja puhuu lasten hankkimisesta Travisin kanssa, Scottista tuntuu, että hän on menettänyt erityisasemansa. Scott joutuukin opettelemaan, ettei ole enää tärkein mies Kourtneyn elämässä ja että hänen täytyy jatkaa omaa elämäänsä, lähipiiriläiset summaavat Disickin ajatuksia.

Lue myös: Scott Disickiä pelottaa varsinkin yksi asia Kourtney Kardashianin uuden suhteen vuoksi

Lue myös: Scott Disick nähtiin illallistamassa naisen kanssa - onko kyseessä uusi mielitietty?

Lue myös: Scott Disick avoimena Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin kihlauksesta - "Ei ollut yllätys"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat