Kuva: AOP / Shutterstock

Kourtney Kardashianin hunnussa viittaus Travis Barkerin päätatuointiin - huomasitko yhtäläisyyden?

23.05.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tarkkasilmäiset huomasivat hääparissa yllättävän, uskonnollisen yhtäläisyyden.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 43, vietti hääjuhlaa Italiassa yhdessä puolisonsa, muusikko Travis Barkerin, 46, kanssa. Muotitalo Dolce & Gabbana oli vahvasti edustettuna hääjuhlassa niin vieraiden kuin morsiusparin asuissa. Itse hääseremonia myös pidettiin Dolce & Gabbanan omistamassa kartanossa. Juhlavieraita kestittiin myös jahdilla, joka oli niin ikään ehtaa Dolce & Gabbanaa kiireestä kantapäähän.

Kardashian oli pukeutunut hääseremoniassa valkoiseen, pieneen Dolce & Gabbanan mekkoon. Alusasumaisen mekon lisäksi tosi-tv-tähdellä oli massiivinen huntu, johon oli kirjailtu Neitsyt Marian ikoni sekä teksti "perhe, uskollisuus, kunnioitus".

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tarkkasilmäiset huomasivat Kardashianin hunnun koristelujen sopivan täydellisesti Barkerin päässä oleviin tatuointeihin. Muusikko onkin puhunut aikaisemmin ihoaan koristavista kuvioista, kuten hänen päälakeaan koristavasta Neitsyt Mariasta.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

- Otin Neitsyt Maria -tatuoinnin päälakeeni 18- tai 19-vuotiaana, ja minulla on katolilainen kasvatus. Ehdottomasti rukoilen. Uskon Jumalaan. Uskon ehdottomasti olevani siunattu. En käy kirkossa joka päivä enkä pakota uskoani muille. Uskon Jumalaan ja rukoilen. Myös lapseni rukoilevat, Barker kertoi Vice-julkaisun haastattelussa vuonna 2015.

Päivä ennen hääseremoniaa Kardashian nähtiin mustaan muotitalon mekkoon pukeutuneena, jossa oli niin ikään Neitsyt Maria -ikoni.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös viikkoa aiemmin pidetyssä pienimuotoisessa vihkitilaisuudessa Kardashianilla oli yllään Dolce & Gabbanan minimekko sekä huntu, jotka olivat väriltään valkoisia. Tuolloin morsiammen rintakehää koristi sydänkoru ikonin sijaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Travis Barker viettivät häitä Italiassa - jakoivat kuvia sosiaaliseen mediaan

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Travis Barker valmistelevat Italian-häitään - juhlat pidetään pian

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Travis Barker saivat toisensa - tosi-tv-tähti jakoi kuvia tuoreesta parista

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat