Kuva: AOP

Bridgerton-tähti vältteli vuosia aurinkoa, ettei rusketus tummentaisi ihoa: "Päivittäistä kamppailua"

24.05.2022 12:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Charithra Chandran toivoo voivansa olla esikuva jollekin.

Netflixin Bridgerton-hittisarjasta tunnettu Charithra Chandran, 25, kertoo tuoreessa haastattelussaan, että vältteli auringolle altistumista vuosia. Syynä oli, ettei intialaistaustainen näyttelijä halunnut ihonsa rusketuksen myötä tummuvan.

- Olin hyvin syvällä, kun tulin Los Angelesiin. Käytin koko elämäni siihen, että puin ulkona hattuja tai täysin peittäviä vaatteita, jotta en ruskettuisi, Chandran muistelee.

Sittemmin muun muassa Bridgerton-roolin myötä hän kokee nyt olevansa kaunis omana itsenään ja uskaltaa myös oleskella auringossa ruskettumista pelkäämättä. Näyttelijä toivoo, että voisi roolillaan olla itse jonkinlaisena esikuvana muille ruskeille naisille. 

- Olemme tässä asemassa ja ehkä ihmiset voivat katsoa meitä esikuvina. Olen tällä matkalla kaikkien nuorten naisten kanssa. Tämä on päivittäistä kamppailua minulle. Toivon, ettei se ole sitä heille, mutta voin vain olettaa, että se on, Chandran jatkaa.

Maahanmuuttajatausta ei ollut Chandranille aina helppo, sillä hän halusi vain kovasti solahtaa samaan muottiin kuin muut ympärillä.

- Nuorena maahanmuuttajana haluat vain omaksua. Kaikki mitä haluat, on sopia joukkoon. Minulle se tarkoitti kaiken sen torjumista, joka tekee minusta erityisen, kaiken kulttuuristani, Chandran muistelee.

Chandran tulee kuitenkin iloiseksi nähdessään, että ehkä muutos on jo tapahtumassa.

- Minut tekee niin onnelliseksi nähdä nuoret tytöt juhlistamassa kulttuuriaan, pukemassa intialaisia koruja ja bindejä, niin ylpeinä siitä, keitä he ovat. Se ei ollut minun todellisuuteni, Chandran toteaa.

Lue myös: Bridgerton-tähti kohtaa vähättelyä ihonvärinsä vuoksi: "Vihjataan olevan vain täyttämässä kiintiö"

Lue myös: Bridgerton saa jälleen jatkoa, uusi kausi vastaa monen toiveisiin: "Olen pitänyt salaisuuden jo tovin"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat