Kuva: AOP

McDonald'sin pakkaukset saavat uuden ilmeen – suunnittelijana Kanye West

25.05.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Artisti kertoo Instagram-tilillään suunnittelevansa pikaruokaravintolan pakkaukset uuteen uskoon.

Rap-artistiina ja muotisuunnittelijana tunnettu Kanye West, 44, kertoo suunnittelevansa McDonald'sin ruokapakkaukset uudestaan.

Hiljaiseloa viettänyt artisti palasi Instagramiin jakamalla tilillään julkaisun, jossa esiintyy neliskanttinen pikaruokaravintolan ruokapakkaus.

”Ye yhdistää voimansa legendaarisen Muji teollisuussuunnittelija Naoto Fukusawan kanssa uudistaakseen McDonald'sin pakkaukset”, julkaisussa kerrotaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

”Ensi viikolla se on ranskalaiset”, artisti kirjoittaa Instagram-tarinassaan viitaten vuonna 2005 ilmestyneeseen Gold Digger -kappaleeseensa. Kappaleessa West riimittelee vapaasti suomennettuna ”tällä viikolla hän moppaa lattioita, ensi viikolla se on ranskalaiset”.

Daily Mail -julkaisun mukaan pakkauksessa on havaittavissa Westin kädenjälki. Aivan kuten artistin Yeezy-vaatemerkin vaatteissa ja kengissä, myös ruokapakkauksessa on hillitty ja minimalistinen ote. Pakkaus on myös kaukana totutusta pikaruuan ulkoasusta, joissa ruoka tarjoillaan kirkkaanvärisissä pakkauksissa.

McDonald's ei ole kommentoinut yhteistyötä omilla sosiaalisen median alustoillaan.

Lue myös: Kim Kardashian paljastaa Kanye Westin arvostelleen kovasanaisesti tähden asua - "Hän sanoi urani olevan ohi"

Lue myös: Chaney Jones ajatteli tribuuttitatuoinnin olevan suloinen teko - suunnitteli kuvan yhdessä Kanye Westin kanssa

Lue myös: Kanye West oli valmis luopumaan urastaan ryhtyäkseen Kim Kardashianin stylistiksi

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Uusimmat